RJ45 savienotājs paneļa zemējuma problēma

E

emontllo

Guest
Sveiki, Man ir vajadzīga aizsargātās dual RJ45 8 pin konektors ar labu (zema pretestība) saziņa starp ekranējumu un metāla vadošs paneli (EMI jautājumi). Tomēr panelis ir uzstādīts tādā veidā, tipisks savienotāji mēs izmantojam nepadara atbilstošus elektriskie sazināties: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.737 [/PIEVIENOJIET] Man vajag, savienotāji, kas ir priekšā tab līdzīgs šim: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 58.738 [ / PIEVIENOJIET] (Attēls no TE) Tomēr es neesmu atradis divējāda versija, un tas ir ļoti reti. Vai kāds zina ražotājiem savienotāji kā šis, dažas atsauces vai kādu citu risinājumu? EMI blīves nav vēlamais risinājums ... Paldies! Ernest

Ja jūs strādājat kādā uzņēmumā, jūs varētu ļaut jūsu sourcing dienests lūgt savienotājs pārdevējs atbalstīt to;

Tā ir līdzīga situācija, lai aizmugurējā paneļa savienotāji datora mātesplati. Vai ir iespējams uzstādīt vairogs pavasarī cilnēm uz aizmugures paneļa nevis izmantot tiem uz savienotāja pati? Es domāju aizmugurējā paneļa vairogus, kas ir pildīta ar jaunu datoru motherboards, viņi ir noteiktas vispārējās kontūras iekļauties gadījumā, bet atsevišķu caurumus ar cilnēm, lai ietilptu savienotāju vienošanās par kuģa. Brian.

Sveiki Brian, es domāju, ka risinājums jums ir runājam par vienu, kas darbosies vislabāk. Ņemot atsperes uz paneļa atvieglos montāžas procedūras. Turklāt šajā savienotāji veids ir reta un standarta paketes ir dota mūsu dizaina. Paldies, Ernest

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back