Risināšana augstākās atvasinājumi vienādojumu

S

sky_tm

Guest
[Tex] \\ frac {{d ^ 3 y}} {{dx ^ 3}} - 4 \\ frac {{d ^ 2 y}} {{dx ^ 2}} + 16 \\ frac {{dy}} {{ dx}} = 0 [/tex] Solve.

λ ³-4λ ² 16 λ = 0 λ1 = 0, λ2 = 2 4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] i, λ3 = 2-4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] iy = C1 + C2 exp ( 2x) cos (4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] x) + C3 exp (2x) sin (4 [tex] \\ sqrt 3 [/tex] x)

paldies par ans. bet tā atšķiras no mine ... tā jūs varat man palīdzēt uzzināt, kas nogāja greizi? [Tex] \\ lambda = 0 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 + 2j \\ sqrt 3 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 - 2j \\ sqrt 3 [/tex] un btw kā u got exp , C1 C2 C3?

[Quote = sky_tm] paldies par ans. bet tā atšķiras no mine ... tā jūs varat man palīdzēt uzzināt, kas nogāja greizi? [Tex] \\ lambda = 0 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 + 2j \\ sqrt 3 [/tex] [tex] \\ lambda = 2 - 2j \\ sqrt 3 [/tex] un btw kā u got exp , C1 C2 C3 [/quote] Sorry, tā ir mana kļūda.? Būtu 2, izņemot 4. Attiecībā uz exp, jūs varat apsvērt to formulu. C1, C2, C3 ir patvaļīgi consts.

tas var arī atrisināt, izmantojot Laplasa transformāciju. nulles ievadi reakciju vienādojumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back