Ring Oscillator

S

Sezi

Guest
Sveiki,
Es esmu īstenošanas gredzens oscilatoru at 10MHz ar CMOS invertoriem un nosūtīšanas vārtiem starp kuras kontrolē kontroles spriegums.Bet kad es simulēt in spektrs, man ir nepieciešams, lai iestatītu sākuma punkts citādi visas ieejas un izejas no inverteri uzturēšanās vidū dzelzceļu.Kā es varu izveidot-uzsākšanai ķēde šim VCO?vai man ir vajadzīgs?Vai tas pāriet uz kādu dzelzceļa reālajā dzīvē ar troksni un citi faktori?

Jā, tas būtu pāriet uz kādu loģiku elektroenerģijas augšu uz reālo silīciju.Jūs varat arī izstrādāt vienu no invertora ķēdes invertori, tā, ka NMOS un PVO nav pilnīgi balenced.ti, viens vai nu viņš PVO ir liels vai NMOS ir liela, lai elektroenerģijas veido vienu no tām dominē.
kr
Aviral Mittal.Pievienots pēc 2 minūtēm:Aizmirsa pieminēt vienu: Esi uzmanīgs, gredzena osillators pašlaik ir ļoti jutīgas pret procesu un temperatūras, tāpēc jūsu 10MHz oscilatoru nevar 10MHz oscilatoru pēc tā gatavo.

Paldies par atbildi.Ko Jūs ieteiktu, lai novērstu atšķirības pēc fabrication?Man nav saspringts fāzes trokšņu specs un nav enoguh laikā iekļūt noregulē OSC.tāpēc es domāju, tas ir ideāls risinājums ..

Jums don'nt nepieciešams izmantot start-up ķēdē.
Sākumā jūs vai jūsu oscilatoru cilpa ir pozitīvas atsauksmes, un iegūt šīs cilpas> 1 (parasti tas> 2 katrs posms), un tas oscilatoru būs OK.Pievienots pēc 2 minūtēm:Šīs shēmas atlikuma vidū dzelzceļa kad simulāciju, iemesls ir tā ideja, kad simulāciju.
Patiesībā liitle troksni rosinās oscilatoru svārstīties, jo tas ir pozitīvas atsauksmes.

Ciktāl svārstības frekvence ir norūpējusies, ka gredzenveida oscilators nevar garantēt strādāt labi biežums uz silīcija, un tas ir iemesls gredzens oscilatori, kas netiek izmantotas silīcija ja Jums nepieciešama precīza vai pat tuvumā ecact biežumu.
Kind Regards,
Aviral Mittal.

Labi,
Tas ir atkarīgs no pieteikumu.
Un es atvainojos, es neesmu eksperts par to.Bet tā kā esmu gredzenu oscilltor kas par SoCs biju strādā, tāpēc es zināju par to.Mums bija izvirzīti gredzens oscilatoru zināt silīcija uzvedību.
Kr
Aviral Mittal

Protams, galvenā problēma (un priekšrocības) ar simulāciju, ir fakts, ka gredzens oscilators ir 1 vai mazāk nekā viena (Q = enerģija Q / energy out).Iemesls ir tas, ka faktiski nav atbildīga glabāšana no cikla uz ciklu.Tā rezultātā ir tā, ka ierosinātais oscilatoru ir delightfully atkarīga no ierīces modeļus un asti pašreizējo kontroles mehānismu.Ja fāzes kavējuma katrā invertora ierīce ir kaut kas cits nekā 180 grādiem pēc biežuma interesi nekā rīkoties uzmanīgi.Interesēs būtu pilnīga, ir pārliecināts, ka ar invertoru skaits ir nepāra vesels skaitlis.Ja jūs joprojām cīnās ar šo varētu būt noderīgi, lai mēs zinātu, kādā veidā simulācijas jūs esat nonācis jūsu rezultātus.

Vēl viena lieta: izmanto konservatīvas Spectre opciju simulēt oscilatoru.

Esmu bijis simulē tikai pati VCO ar vadības spriegumu ievadi.par invertoru skaits ir 5 un katrai no tām ir 700fF slodzes kapacitātes pie izejas mezgla dēļ biežums interese ir 10MHz un i nevar sasniegt tikai ar parazitāras capacitances.frekvenču kontrole tiek veikta ar dažādu pretestību CMOS pārraides vārtiem atrodas starp katru inverter pāri.Es domāju, ka tas ir lietderīgi, lai mazinātu pārejas simulācija soli un padarīt konservatīvs simulāciju.Arī es gribu pieminēt, ka, kad es ievieto VCO ar pll, man nav vajadzīga sākotnējā stāvoklī, tas sāk pati.tāpēc es domāju, ka problēma ir atrisināta, vai bija kāds?
thank you all guys

Šīs shēmas atlikuma vidū dzelzceļa kad simulāciju, iemesls ir tā ideja, kad simulāciju.
Patiesībā liitle troksni rosinās oscilatoru svārstīties, jo tas ir pozitīvas atsauksmes

i dizains pll izmanto 3. gredzenu oscilatoru, es domāju, ka gredzens oscilatoru don, t vajadzīgs sākuma circuit.but i ir problēma gredzenu VCO Trokšņa charcher ir vāja, kā var imporive troksni raksturs.

Hi dasong,
Kā jūs veicat troksni analīze?tas pnoise?Un, kas ir labs trokšņu rādītājus un to, kas slikts troksni sniegumu?Thanks in advance ..

u nav sākuma circuit.it 's tikai simulācijas problēmu.Pievienots pēc 3 minūtēm:yes, u var noteikt sākotnējo spriegums daži mezgli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back