Ring oscilator uz 90nm tehnoloģiju un 1v piegāde?!

S

savithru

Guest
sveiki

Es esmu projektēšana PLL uz 90nm technlogy.Elektroenerģijas padeves 1v.

Es varu iet Ring tipa archtecture.

Ir tas, ka pašreizējais badā tips dod visiem ar 1v piegādes jautājumu.pls ieteikt man tipa VCO archtecture varu mums šo 1v piegādi.Arī kinldy man minimālo garumu (garumu, ka "dizaineri geneally lietošanas") un tranzistoru varu izmantot 90 nm tehnoloģiju.

pls atbilde drīz.

savithru
Last edited by savithru 09 Jun 2006 11:11 labots 1 reizes

Microsoft poinformował, że sprzedał już 350 milionów licencji na system Windows 7. Utrzymując takie tempo, prawdopodobnie za trzy miesiące będziemy mieli okazję napisać o przekroczeniu 400-milionowej bariery. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/369570/Microsoft.sprzeda.350.milion.w.kopii.Windows.7.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Protams u var izmantot gredzenu oscilator ar 1v piegādi.u ca meklēt IEEE mēģināt atrast kādu par šo jautājumu dokumentiem.
Minimālais garums 90nm ir 90nm

hello sir ..

Paldies par atbildi ..

bet analogais dizains mēs parasti izmanto lielāku Garums (nav atļauts), lai izvairītos no kanāla garums modulaton.(I atkarīgs (1 Lamda * VDS))

ex.1.2 u tech ..analog dizaineri neizmantos 1,2 um kā minimālā lenth no analog circuit drīzāk viņi iet 3um vai kas tamlīdzīgs.

Es gribu zināt, kas ir tas, ka tipisks lenth visvairāk dizaineri izmantošanu.( "Kas" Times 90nm)

savithru

Čau
gredzens oscilators (in 0.18u) var wok ar 0.8V piegādi.
sveicieni

savithru wrote:

hello sir ..bet analogais dizains mēs parasti izmanto lielāku Garums (nav atļauts), lai izvairītos no kanāla garums modulaton.
(I atkarīgs (1 Lamda * VDS))ex.
1.2 u tech ..
analog dizaineri neizmantos 1,2 um kā minimālā lenth no analog circuit drīzāk viņi iet 3um vai kas tamlīdzīgs.Es gribu zināt, kas ir tas, ka tipisks lenth visvairāk dizaineri izmantošanu.
( "Kas" Times 90nm)savithru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back