rievām Optiskais slēdzis

J

jayanthyk192

Guest
Hi, i am, izmantojot gropi Optiskais slēdzis, kas man nodrošināja no disketes drive.i arī ieguva datu lapu sastāvdaļas līdzīgi mine.the uztvērējs ir tranzistors. var kāds lūdzu man palīdzēt dizains slēdzi, izmantojot šo? tas ir tas, es domāju: ja IS gaisma ir max. no tranzistors VCE ir 0V.when IS gaisma ir min. VCE = Vcc (5V). Tādējādi rezistors var būt 1KΩ vērtību, lai max vērtība pašreizējās = 50mA. Lūdzu help.thank jums.

Jūs būtībā pareizi, tranzistors neveic, ja vien gaisma no LED iet caur slotu un uz to. Ja neveic, VCE pieaugs līdz barošanas spriegumu, ja tā veic būtu samazināties līdz aptuveni 0.2V. Jūsu math ir nepareizi, lai gan, no 5V, strāvu caur 1K rezistoru, tiks 5mA, nevis 50mA! Brian.

Tu esi būtībā pareizi, tranzistors neveic, ja vien gaisma no LED iet caur slotu un uz to. Ja neveic, VCE pieaugs līdz barošanas spriegumu, ja tā veic būtu samazināties līdz aptuveni 0.2V. Jūsu math ir nepareizi, lai gan, no 5V, strāvu caur 1K rezistoru, tiks 5mA, nevis 50mA! Brian.
paldies par atbildi. tā būs mana circuit darbojas? un, jā spriegums ir 5mA kā jūs teicis, nevis 50mA. :-D

Jums nav bijušas nekādas shēmas! Ja jums nav vietas neko slota, tas darbojas tāpat kā parastās Opto uzmavas. Kad iet strāva caur LED pusē, tranzistors pusē sāk rīcību. Vienīgā atšķirība starp parasto Opto uzmavas un rievām viena ir spēja pārtraukt gaismas staru ārēja ekrānu. Tātad, ja LED gāja pašreizējo un arī jūs ievieto kaut slota, jo nav gaismas varētu sasniegt tranzistors, tas joprojām nav rīcības. Brian.

sorry, šeit ir vienkārša ķēdes un datasheet.the ķēdes strādāja ļoti well.thank jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back