RFID tagu un Reader Simulation

C

Catalyst

Guest
Sveiki, Man bija jautājums, ja tas ir iespējams simulēt vienkāršs induktīvs sakabes setupinvolving nelielu tag antena (5cm pa 5 cm) ar lasītāju cilpas antena (10cm līdz 10cm) pie 13.56MHz, izmantojot HFSS. Vai šī frekvence iespējama HFSS, es esmu guessing tas ir pārāk zems (viļņu garums = 22metres)? Paldies par jūsu laiku:)

Es būtu domājis, ka kopš HFSS ir frekvenču domēns Solver tas būtu labākā izvēle šim. Kad es esmu mēģinājis simulēt RFID antenas 13.56MHz ar laiku domēna kodi (CST + Microstripes) Man ir bijušas problēmas sakarā ar zemas frekvences. Es neesmu eksperts HFSS tā varbūt kāds cits var sniegt vairāk info, bet es domāju, ka būs OK.

Tilpums mesher ir piemērota RFID, ja jūs vēlaties, lai modelētu tagu un lasītāja ruļļos, ​​kas nav paralēli vai tuvumā tagu un lasītāja spoles objektu. Ja tagu un lasītāja spoles ir plakana, un paralēli, Jūs nedrīkstat lietot tilpums mesher jebkāda veida, tas ir ļoti neefektīva, salīdzinot, izmantojot jebkuru plaknes EM rīks. Ir plakanu EM rīki, kas sniedz ļoti ātru un pietiekami precīzas atbildes (patiesībā, es domāju, ka no jebkuras plakanu instrumentu atbildes būs precīzāka nekā jebkura apjoma mesher, pat ja tilpums mesher aizņem 10 reizes ilgāks) numurs . Es strādāju vienā no plaknes pārdevēji, Sonnet. Nākamajā thread: www.edaboard.com/viewtopic.php?t=141010&highlight=rfid Jūs atradīsiet aprakstu par to, kā analizēt RFID tags / lasītāju ar bezmaksas EM rīku, SonnetLite ([ url] www.sonnetsoftware.com [/url]). Sonets faili ir arī tur, lai jūs varētu lejupielādēt. Ja jums nav pietiekami daudz punktus, lai tos lejupielādēt, es labprāt uz e-pastu tos jums. Jūs saņemsiet ātru precīzas atbildes, un tas ir bezmaksas.

lielākā daļa no šiem sonets faili nestrādās ar manu versiju par sonets lite (Jaunākās release), vairums no viņiem apgalvo, ka viņi nevarētu atvērt vai analizēti, jo licence ierobežojumiem. Man nav naudas, lai nopirktu labāku versiju: ​​(Izskatās, ka es esmu nāksies apskatīt citas iespējas

Hi Catalyst - Sonnet Lite ir OK piemēri analizēt vienu RFID spole. Attiecībā uz diviem spoles, jums ir nepieciešams pilnu Sonnet. Ja jūs darāt augstskolu pētniecība, jūs varat saņemt pilnu Sonnet professinal tiešām inexpesively. Ja tas vēl nav pietiekoši lētu, varbūt ir kāda atklātībai programmu jūs varat izmantot, varbūt kāds sniegs ieteikumu. Sonnet izmaksas pavisam nedaudz mazāks nekā HFSS, ja esat augstskolas lietotājs, Jūs varat saņemt tikpat labi galā no Sonnet un, iespējams, jebkuras citas EM pārdevējs kā jūs no Ansoft (un, iespējams, jūs varat saņemt vēl labāku). Es domāju, ka jums proably nav komerciāla lietotājs jo HFSS ir daudz dārgāks nekā jebkurš no plakana instrumenti pašlaik pieejama.

plazmas ..... paldies par jūsu info .. Jūsu lietas ir daudz palīdzēja man ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back