RFID signāla stiprumu mērījumu

K

kender

Guest
Colleagues,

Cik grūti ir to pasākumu, signāla stiprums ir RFID tagu ar doto kodu klātbūtne citu tagus?Ja esošo signālu struktūru, kurā būtu viegli darīt?Es būtu gandarīts, visas atsauces uz šo jautājumu.

Paldies,
- Nick

Uz jautājumu, iespējams, ir atbildēts atšķirīgi atkarībā no iesaistīto RFID standartu.
RFID tags. Field strength
of tag-to-interrogator communication must be described in terms of modulation ratio or differential field strength rather than absolute quantities as with active transmitters.

I pieņemt, ka Jūs esat, kas attiecas uz visiem RFID standarta ar pasīvo
RFID. Lauka stiprums
tag-to-jautātājs komunikācijas jāapraksta ziņā modulācija attiecību vai diferenciālis lauka stiprums nevis absolūtos daudzumus kā ar aktīvu raidītāji.Tās ir jāmēra piedaloties interrogators CW jomā.

Testēšanas un mērīšanas specifikācijas pastāv kopējā RFID standartiem un parasti noteikta metode, lai pasākums tag transmission veiktspēju.Lai atšķirtu starp vairākiem tagus, attiecīgajās pārbaudes uztvērēju vai analizatora jābūt iespējām, lai sekotu sakaru protokolu un displeja mēra daudzumu, kas saistīti ar individuālo tagus.

Es zinu par spezialized analizatora par 13,56 MHz domēna, bet es uzminēt, tās ir arī citiem, kā labi.A testa sistēmu var komplektēt arī no vispārējā komunikācijas meassurement iekārtas, bet vismaz standarta īpašs protokols decoder ir nepieciešams.Alternatīvi, selektīvs pārbaudēm pie tagu pārbaudi, var būt līdzekļiem.

FVM wrote:

Uz jautājumu, iespējams, ir atbildēts atšķirīgi atkarībā no iesaistīto RFID standartu.

Es, iespējams, ir pārpratusi jautājumu.Es domāju, tas bija aptuveni veiktspējas pārbaude par konkrētu RFID sistēmu.Ja tas tā nav gadījumā, kādi
ir jūsu mērķis "pasākums signāla stiprums ir RFID tag".Kādu informāciju jūs vēlaties iegūt no tā?Kopumā, vairums RFID interrogators nesniedz saņēma signāla stipruma informāciju.Tās cenšas identificēt jebkuru saņemamo tag līdz uztvērēji trokšņa ierobežojumu,
kas parasti.

Tā kā ne jautātājs ne tag ir izkliedētā antenu attiecīgi uzmavas spoles, lauka stiprums nav skaidri saistītas ar attālumu, kas ir iespējams, informāciju, kuru jūs meklējat.No teorijas, apkārtraksts polarizēts UHF antenas jādarbojas gandrīz izkliedētā, bet jums ir arī, lai tiktu galā ar multipath pārraides jebkurā reālajā vidē.Tātad n-kanālu daudzveidību, būtu vajadzīgi pēc uzticama attālums aplēses.

Daži praktiski info šajā paralēli pavediens, ko es
esam sākuši RFID lauķis grupa. Http://finance.groups.yahoo.com/group/rfidtribe/message/2527
FYI

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back