RFID lasītājs un tag dizains

A

ArjunSC

Guest
Hi all, Es esmu strādā pie RFID projektu. Prasība ir, lai nosūtītu "27MHz" telepowering signālu no lasītāja uz TAG, tas ir tikai pārvadātājs vilnis pie varas up tagu un nesatur datus. Backscattering tehniku nevar izmantot, jo to datu, kas tiek nosūtīts atpakaļ no TAG jābūt frekvenci 3.951MHz par logic'0 "un 4.516MHz par logic'1", ti: FSK tehnika tiek izmantota, nevis parasto ASK . Tas prasa divas atsevišķas antenas gan lasītāju un TAG. Tx antena no TAG un Rx antanna no lasītājs ir centrā noskaņota uz frekvenci 4.234Mhz (Šis es ceru, ka everone var dot, cik). Gan lasītājam un marķējuma dizaina ir darīts šo setup. Mehāniskās izmērs tag nav liels atlīdzību. Vai kāds lūdzu guide man šajā sakarā?

Jums vajadzētu nedaudz detalizētāk: - Kas ir comm datu ātrums - Vai tag ir pasīvās vai aktīvās - Vai ir iespējams būvēt to Discretes - Kas ir pieņemta tag izmēriem. - Ko max attālums jums nepieciešams, tag komunikācijas - Cik stabila backscattering frekvences jābūt - (izlaista) risinājums priekšlikumus ievērojami ietekmē iepriekšminētie nosacījumi.

Hi Artem, thank u par atbildi. 1) komunikāciju datu kurss iet kā šis: * loģika "0" atbilst 7 periodiem 3.951MHz. * Loģika "1" atbilst 8 periodiem 4.516MHz. Tātad komunikācija datu pārraides ātrums ir: 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 kb / 2 Otrais) tag ir pilnībā pasīva un 27.095MHz pārvadātājs (tele-darbinātu) signālu, lasītājs ir, lai nodrošinātu enerģiju par visiem komponentiem ar tag. 3) Jā, definetely Discretes var izmantot. 4) tag atrodas uz dzelzceļa sliežu ceļiem, lai jūs varētu aptuveni aprēķināt maksimālo lielumu (Lenghth, platums un platums). Nav īpašas standarta nolēmusi vēl. 5) Reader Antenas atrodas pie pamatnes no motora vagonu un līdz ar to es novērtēju maksimālo attālumu saziņai būtu max 10 pēdas. 6) Nav backscattering tehnika šeit, jo nosūtītājas un saņēmējas antenas ir atšķirīgi gan tagu un lasītājs. Reader's Tx un tag ir Rx ir noregulētas, lai 27.095MHz un Tag Tx un lasītāja Rx noregulēta uz 4.234Mhz. 7) veids paziņojumu Tag uz lasītājs FSK. Tūlītēju problēmas ir i am nesaņemu FSK modulatora un demodulators ķēdes šo specifikāciju formā IC vai mikroshēmu.
91_1156761359.JPG

Cik stabili nesējfrekvenci FSK ir un kāds ir minimālais reakcijas laiks pēc 27 MHz ir piemērota? [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 4 minūtēm: [/color] [/size] Jūs varat vienkāršot, izmantojot: Aprēķināt lasītājam Tx biežumu slēgt līdz 27 MHz joslā, kam mustbe daudzkārtnim 3.951MHz ÷ 7 = 4,516 ÷ 8 = 565 kHz. Pie saņem pusē lietošanas precaler ar mainīgu rajons faktors, sniegt tai lasītāju TX frekvences, pēc tam modulēt signālu, mainot prescaler nodaļa. Pašu tehniku, ko izmanto mūsdienu tagus, lai iegūtu iekšējo synch pulksteni avots.

mūsu uzņēmums ir antena tagu un lasītājs, tas ir dual frekvences, 27.095MHz un 4.234MHz. tajā pašā laikā, esam nodrošinājuši tagu, lai mūsu klientu. www. antlab. com. cn mēs no Pekinas.

Hi Jim Liu, mēs varam diskutēt par dizaina šajā valdē, jo mēs esam arī gatavi izstrādāt 27 MHz RFID koncepciju. Ja Jums ir tehniskās persona, var u PLS man palīdzēt ar FSK demodulators circuit par centrālo frekvenci 4.2MHz. Tieši tagad tā ir sava veida steidzami!

Hi all, Es esmu projektēšana FSK demodulators circuit par manu iepriekš aprakstītās projektu. Es domāju par dažādu metožu, kā aprakstīts kādu patentu dokumentiem. ** Viens paņēmiens ir izmantot ZCDs pārveidot saņemto vilni uz kvadrātveida fona un pēc tam izmantot centrs noregulē oscilatoru vienā ceļu un dot D ievadi D f / f (attēlā zemāk). citas gaita būtu saistīts ar pulksteni ievadi. Modulis darbojas, pamatojoties uz fāzes nobīdes un fāzes novest balstoties uz ieejas freq. Šis ir vienkāršs paņēmiens, un ir daži trūkumi, piemēram, "q faktors oscilatoru SHD būt ļoti liels. Vai kāds pls atbildiet ar iespējamos trūkumus Šī projekta, ja to izmanto praktiski.
65_1157096127 . JPG

Hi Arjan ir IEEE dokumentu par "digitālo komunikāciju dzelzceļa sistēmu" jūs varat saņemt to forumā ar lūgumu, šajā dokumentā var atrisināt jūsu problēmas .......

Vai pārbaudīt RFID rokasgrāmata un savā tīmekļa vietnē. Tās ir ļoti labs resurss, lai RFID dizainu.

Hi all, ļauj turpināt šo tēmu uzzināt vairāk par RFID ......... Lets talk par pasīvā marķējuma šeit ........... kā mēs varam izmantot sinusa vilni signālu pie varas līdz pasīvās tag .............. var kāds lūdzu diskutēt par power electronics daļa no tā ..................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back