RFID lasītājs no vairākiem spoles mainīt

J

jasonpeixoto

Guest
Čau Man ir kam problēmas projektēšana RFID uztvērējs, kas var nolasīt no 4 antenais, ko var kontrolēt no mikroaļģēm jebkurā laikā. Ļaujiet man paskaidrot, man ir nepieciešams ir 4 ruļļi, ko var pārslēgt uz 1 RFID lasītājs vai ķēdē. Atradu dažas shēmas no microhip, bet neko par pārslēgšanās starp spoles. Lūdzu, palīdziet Paldies.

Hi Labi varbūt nedaudz explaination par to, ko es cenšos darīt. Man ir 4 ruļļi iet no maziem līdz lieliem, gan visiem centrā virs otra. Tagad es PUK un no RFID, es slide PUK uz augšu tabulu aprindās. Tagad es varu skenēt katru cicrle lai redzētu, kur PUK izkrauta. Hope this helps .. Tāpēc bascailly jādara 1 lasītāju, lai skenētu 4 ruļļi, tas ir spēle sakrīt rādītāji automātiski. Man var būt 5. Spole outehr galda, lai atklātu no zonas. Lūdzu jebkuru palīdzību wouyld būt liels, būs dārgi, ja ir jādara, 4 vai 5 lasītāji. Paldies jums: D

Ja vien jums nav iespēju pārstrādāt spole interfeiss multipleksēti darbībai, izmantošanai mazos releji, piemēram, ar niedrēm kontakti. Jūs stāstīja par dažādām konstrukcijas izmēriem. Vai jūs zināt par nepieciešamību melodija lasītājam kontūrā spole? Kā jūs vēlaties panākt?

Mēs izmantojām 4051 analogās multipleksorus veidot 40 izejvielas RFID un visi viņi strādā labi. Viena U2270B mikroshēma ir savienota ar 5 analogās multipleksorus 4051-40 dažādas spoles. Mēs izmantojām ferīta induktori 5x10 750uH ko var iegūt jebkurā elektroniskās veikalā. Noteiktu attālumu bija ap 30mm. Es runāju par darba šķīdumu, tāpēc 4051 ir veids, kā paplašināt kanālu skaits.

Hi Paldies par jūsu ieguldījumu, es esmu meklē mikroshēmu projektēšanas slēguma es izmantot 4051 abās spoles pusēs? Vai arī to var izmantot kaut kur citur ķēdē? Paldies

tāpēc es izmantot 4051 abās spoles
pusēs Jūs neteica par RFID tips (125 kHz, 13,56 MHz, ...) vai lasītājs mikroshēmā. Daži shēmas, iespējams, strādā ar zema sprieguma multipleksoru, piemēram, 4051, citi ne.

Skatīt pievienoto shematisks. mux ir saistītas tikai ar vienu galu U2270. tāpēc 40 RFID lasītāju Jums nepieciešams 5 mikroshēmas 4051. Visi viņi strādā uz 5V nepieciešams pielāgot vērtībām, ir 125 KHz svārstības.

BTW, par spoli sprieguma varētu sasniegt 15 20V, ja componets bija pienācīgi koriģētas. Jums nevajadzētu būt fooled ar to, ka 4051 izmanto 5V Vcc, spriegums uz spoles ir definetely lielāks par 5V. Līdzīgi shematisks ar 40 lasītāji var skenēt 40 dažādu RFID tagus 2s, ja lasījumā process optmized.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back