RF VAI FM

M

mexx

Guest
hii guys

i HAV veikts mans pirmais bot un vēlas, lai tā būtu wireless.i HAV a PIC kontrolierim kuģa, lai kontrolētu motorus un bot kontrolē FRM datoru.
tagad par to, bezvadu i HAV 2 izmantot dažas RF moduļi, bet es nevaru atļauties it.so i bija domāšana izmantot FM moduļiem, jo tas ir cheap.so ir iespējams 2 kontroles bot FRM PC usin FM? var kāds man palīdzēt ar shematisks vai sumthin ?????????

Cik kanālus, tomēr jūs bot nepieciešams?un pārvades jaudu, jums ir prātā?

hii

slikti būt usin vienkanālu un gribu savu bot uz klejojums in rādiusā dažu metru ..... kādi jauda tiks piemērots man? un kā iet tā?

izmēģināt mazāk par 1 W!Un ar vienu kanālu jūs varat kontrolēt tikai viena lieta, tāpat kā iet uz priekšu vai reverse!

hii unlving

Paldies par spēcīgi mani, ka es SHD izmantot 1w.now var u help me in shēmas un saskarsme šī uztvērēja un raidītāja, lai bot un comp.attiecīgi?un kāda veida FM tx / RX būs nepieciešama

sveicieni
mexx

, par kuriem frequentzy jums bija prātā, ka jūs bot darboties?FCC rulez un regulējums norāda, ka civilo mazjaudas pieteikumu jūs izmanto 27 MHz vai 40 MHz!

Varat lietot dažus Single lietošana RF raiduztvērēja, kā, piemēram, rf401, rf2401, vai cc1020.it ir ķēdes tā semple un ir piemērs PCB izkārtojums

hii guys

i, var izmantot RF modules jo tas ir diezgan dārga un nav pieejamas šeit Indija too.so i gotta izmantot FM TX / RX ...... un unlving Ko darīt, ja man izmantot 40mhz.can u Dod man shēmas par to, kā interfeiss tiem, FM tx / RX uz comp un bot kontroles manu bot no datora.

un i būs izmantojot vairākkanālu ....... tā kā 2 iet par to ???????

Čau
Lūdzu post saite, kur ir priekšroka rf401, rf2401 .... vai nosūtiet man tecnical spefications (datu vai piemērošanu circurts), lai pmnam2002 (at) yahoo.com
Paldies un uz

Pērk lētu RC auto rotaļlieta un noņemt saņēmēja kuģa un pievienot to savam bot's motors un izņemiet raiduztvērēja kuģa.Ar raiduztvērēja kuģa noņemiet kursorsviru un pievienot 2 diodēm un 2 ātri releji katrai kursorsviru ostu un savienot releji ar LPT portu (pievienots 4 relay vadītāja apriti)
Vai arī varat uzbūvēt rc uztvērējs (pievienots) un būvēt divu 1 veids raiduztvērēja (pievienots)
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Čau
Lūdzu post vērtība detaļām, kas reģistrā, spole, kondensators, Q1 Q2 ..., lai FM nosūta shematisks.
Paldies.

Thank alls
Es atklāju to

http://www.aaroncake.net/circuits/fmtrans.htm
vai
http://www.designnotes.com/CIRCUITS/fmxmt.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back