RF raidītājs un Reciver par Remote Control

M

mitesh

Guest
Es gribu, lai Remote Control dizains izmantojot RF raidītājs un Reciver ar 8051 mikrokontrolleru mājas tehnika

datu pārsūtīšanai kodu kliedz izmanto machater codeing

hai, kas ir RF tr un rx moduli kokaudžu avilable. kāds sniegt daļa nr.

Kad es pārlūkojiet www.motorola.com i konstatēts MC33591 (Rx) un MC33493 (Tx), un līdz šim, es joprojām meklēju RF Tranceiver modulis labāko dizainu komunikāciju datu bezvadu. uz Siswanto

[Quote = senthilkumar] hai, kas ir RF tr un rx moduli kokaudžu avilable. kāds sniegt daļa nr. [/quote] Hi senthilkuma, Chipcon pieejams, TI TRF6900A ir pieejama. Ja u ir interese varu dizaina ķēdes u. .... Uz Poli Kitti

[Quote = SISWANTO] Kad es pārlūkot www.motorola.com i konstatēts MC33591 (Rx) un MC33493 (Tx), un līdz šim, es joprojām meklēju RF Tranceiver modulis labāko dizainu komunikācijas datus ar bezvadu. uz Siswanto [/quote] Es varu dizaina ķēdes u .. Ja u ir interese u var sasniegt mani navya_prakash@yahoo.com Let me know ur interesi!! Uz Poli Kitti

Skatīties uz MOTOROLA vietas, tie ir 8051 ar RF iegulto raidītāju. Arī tad, ja es atceros labi, MICROCHIP ir PIC procesori ar RF integrētu raidītāju

Man gadījās iegādāties līdzīgu 4 kanālu RF tālvadības komplektu no M / s vienotas 7 tehnoloģijas, kas katram kanālam var izvēlēties strādāt atslēgas vai īslaicīgu režīmā. Minētās komplekts izmanto divus 89C2051 katrs TX un RX sadaļās. Tai ir liela. Ir apskatīt www.united77.com/projects.htm

hey mitesh es pieņemu, ka u dzīvo Mumbajā ... ja tik u var doties uz Lamington Ceļš uz VegaKit veikalu .... ja ne u var doties uz savu vietu ... http://www.vegakitindia.com/ un pēc tam RF moduļiem .... es domāju, ka moduļi ir viegli iegūt ...

Hi, tikai mans divi centi, es esmu, izmantojot uztvērējs moduli no mazjaudas radio Solution ER400TRS (433 MHz). Cheers FF

es gribu zināt RF tālvadības auto shēmu, izmantojot PIC kontrolieris

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back