RF pastiprinātājs dizains

F

froten

Guest
Hi all,

Es cenšos padarīt RF jaudas amplifire bet man ir daži, piemēram, carmonics un elemnt vērtības LC ķēdēm problēmas.In circuit pievienots Man vajag veidā (critiria vai formulu) izvēlēties L, C un L1 par ieguldījumu frequncy apmēram 1MHz to 2MHz.Man ir liela problēma, lai izvēlētos šo elementu un aprēķināt izejas pretestība ar pastiprinātāja.

Jebkurš šī palīdzība būs ļoti appreciated.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Uz konstrukciju, piemēram pastiprinātājs Jums vajadzētu izlasīt nedaudz teoriju un praksi, no dažas mācību grāmatas.Uzdodot šos jautājumus, nav sajūtu vienalga ...

Jaudas pastiprinātāji izejas pretestības nav nozīmes.Jūs nosakāt slodzes pretestība ar barošanas spriegumu un jaudu prasības.Tad C ir izvēlēts joslas platumu un L ir izvēlēts rezonansi paralēli ķēdē.L un C barošanas filtrs izvēlas saglabāt RF no strāvas padeves.

Hello buddy,Pirmkārt, nav nepieciešams neobjektivitāti tranzistors ar R1 un R2.Ii radītu lielās DC jaudas zudumu.Tā kā jūs izmantojat tvertne shēma, C klases modelis ir ideāli piemērota, ja slodzes pretestība nav pārāk zema, un BW prasība ir mazāka.

Izejas pretestība ir tranzistors tiktu noteikta ar CE Early Effect pretestība Ro, frekvencēm tuvu vai rezonanse.Tas arī ir vēlama, jo tā samazina pastiprinātāju jaudas efektivitātes koeficients, ti, POAC / Pidc.Lai cīnītos pret to, Jums nepieciešams izvēlēties tranzistora ar augstu Early Voltage Va

Anyways, Jums ir jābūt pamata theorotical zināšanas par šo jautājumu, pirms jūs to īstenotu praksē.Ir daudz vietu uz neto, ka ir pietiekami daudz informatīvo saturu, lai atrisinātu jūsu vajadzībām.Ja iespējams, es atgriezīšos ar saitēm uz dažām no šīm lapām.

Regards Prasanna.

Thank you all for your help.

xitronics Es augstu vērtēju, ka es jums suuply mani ar dažām saitēm.

Man ir daži zināšanas par RF ķēdēm kā es mācījos, ka manā faculity un tagad es cenšos izmantot Ihave pieredzi.Es oscilatoru un ieradās pie jaudas pastiprinātāju konstrukciju, es varētu darīt vienu, bet es neesmu pārliecināts par tā veiktspēju, tas ir veids, kā es esmu, izmantojot šajā forumā.

Slodze ir antena ar 50 omu un problēma man ir valuse uz L, C un L1.
Formulu f = 1 / (2pi sqrt (LC)) man dod šādas vērtības 1MHz:
0.1uH 254 NF
1 uh 25,4 nF
10 UH 2,54 nF
100uH 0,254 nF
mans quesion ir kuriem viens ir BaseT?ja tas ir labāk izvēlēties valuse ar mazu L, cik daudz mēs varam to mazo?

Mans otrais jautājums ir tas, kas labs vērtība L1 atkarībā no biežuma, formula būs ļoti palīdz?

Hello ..!

Pat es esmu iesaistīta projektēšanā FM raidītājs ir atleast 1 Watt o / p jaudu.

Man ir paredzēti RF posmos, un imitētas tos veiksmīgi.Bet lampa ir misbehaving, kas negaidīti o / p.Ja jūs varat man palīdzēt, pls lasīt my new post "Colpitts VCO problēma".Atgriežoties pie jūsu jautājuma, tas būs labi, lai izmantotu L = 1uH un C = 25.4nF.Kas nodrošina suffucient Q koeficients ir aptuveni 8 Rload = 50 Omi.

Izvēloties zemu vērtību L prasa induktors iekšējā pretestība r ir ļoti ļoti maza.Ļoti augsta L radītu vērā noārdīšanos Q faktors.

Izvēlieties L1 = 1mH.Tas nodrošina ļoti augstu izturību pret AC, tādējādi maintaing const.pašreizējā plūsma caur akumulatoru.

Regards Prasanna.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back