N
neazoi
Guest
Sveiki, Saistībā ar projektu Man vajag shematisks 4-120MHz oscilators, kas ir VCO vai L / C, PLL vai neatkarīgi. Man vajag 4-120MHz, bet arī kaut ko līdzīgu 10-120MHz būtu labi. Jebkuras idejas, lūdzu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tā vietā, sekojiet moderna metode,. Direct Digital sintēze, izmantojot AD9952 vai AD9954
Es varētu mēģināt atšķirībā ieteikt oscilators, kas, visticamāk, pārāk slikts ... Lūdzu uzskatīt, ka tev nav nekādas turpmākas specifikācijas, izņemot frekvenču diapazonā. Var būt ļoti dažādas idejas par nepieciešamo frekvences stabilitāti, fāzes troksnis, atļauts harmonikas, neīsto vai spogulis frekvences (gadījumā, ja, izmantojot maisītāju) - un pieņemamu darbu. Manuprāt, tas ir vairāk vai mazāk bezjēdzīgi sniegt ieteikumus šajā lietā.circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršs projekts
Es varētu mēģināt atšķirībā ieteikt oscilators, kas, visticamāk, pārāk slikts ... Lūdzu uzskatīt, ka tev nav nekādas turpmākas specifikācijas, izņemot frekvenču diapazonā. Var būt ļoti dažādas idejas par nepieciešamo frekvences stabilitāti, fāzes troksnis, atļauts harmonikas, neīsto vai spogulis frekvences (gadījumā, ja, izmantojot maisītāju) - un pieņemamu darbu. Manuprāt, tas ir vairāk vai mazāk bezjēdzīgi izteikt ierosinājumus šajā gadījumā [/quote]. Jā, es plānoju izmantot šo oscilators kopā ar flip flop veikt dalīt pa četri frekvences, kā arī 4 izlaides posmos. Tātad izejas jauda ir ap -3 līdz 0 dBm vajadzētu pietikt. Fāzes troksnis nav pārāk daudz problēmu šeit. Tas var būt pat kvadrātveida vilnis oscilatoru. Tā vienkārši jābūt tik wideband panāktu frekvenci 1-30MHz ar 4 differend posmiem pēc sadalīšanas.circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršs projekts