RF oscillator 4-120MHz

N

neazoi

Guest
Sveiki, Saistībā ar projektu Man vajag shematisks 4-120MHz oscilators, kas ir VCO vai L / C, PLL vai neatkarīgi. Man vajag 4-120MHz, bet arī kaut ko līdzīgu 10-120MHz būtu labi. Jebkuras idejas, lūdzu?

[Quote = neazoi] Sveiki, Saistībā ar projektu Man vajag shematisks 4-120MHz oscilators, kas ir VCO vai L / C, PLL vai neatkarīgi. Man vajag 4-120MHz, bet arī kaut ko līdzīgu 10-120MHz būtu labi. Jebkuras idejas lūdzu [/quote] Man bailes no 1:30 attiecība var nebūt iespējams

>>> Es mix fiksētu 100 MHz oscilators ar 104-220 MHz VCO. Jā, sajaucot var būt risinājums, bet ir cita, kā es varu atrast asuitable VCO shematisks par 104-220MHz Tāpēc es domāju, ka problēma nav atrisināta, bet gan nodotas augstākām frekvencēm problēmu.

jā, es esmu redzējis šīs mikroshēmas, un, lai gan circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršu projektu, viņi ir spējīgi platjoslas svārstības. Bet viņi nevar aiziet līdz 120MHz. RF2506 šķiet, ir labs un vienkāršs risinājums, kā arī max2620. Es neesmu atradis kaut ko vairāk taisni uz priekšu, gan, un es cannof atrast RF2506 nekur ...

[Quote = neazoi] jā, es esmu redzējis šīs mikroshēmas, un, lai gan circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršu projektu, viņi ir spējīgi platjoslas svārstības. Bet viņi nevar aiziet līdz 120MHz. RF2506 šķiet, ir labs un vienkāršs risinājums, kā arī max2620. Es neesmu atradis kaut ko vairāk taisni uz priekšu, gan, un es cannof atrast RF2506 nekur ...[/quote] lūdzam saskaņot, viņi var strādāt līdz pat 120MHz. Pētījuma datu lapu AD9952 un 9954

circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršs projekts
Es varētu mēģināt atšķirībā ieteikt oscilators, kas, visticamāk, pārāk slikts ... Lūdzu uzskatīt, ka tev nav nekādas turpmākas specifikācijas, izņemot frekvenču diapazonā. Var būt ļoti dažādas idejas par nepieciešamo frekvences stabilitāti, fāzes troksnis, atļauts harmonikas, neīsto vai spogulis frekvences (gadījumā, ja, izmantojot maisītāju) - un pieņemamu darbu. Manuprāt, tas ir vairāk vai mazāk bezjēdzīgi sniegt ieteikumus šajā lietā.

[Quote = FVM]
circuicity ir pārāk sarežģīta, vienkāršs projekts
Es varētu mēģināt atšķirībā ieteikt oscilators, kas, visticamāk, pārāk slikts ... Lūdzu uzskatīt, ka tev nav nekādas turpmākas specifikācijas, izņemot frekvenču diapazonā. Var būt ļoti dažādas idejas par nepieciešamo frekvences stabilitāti, fāzes troksnis, atļauts harmonikas, neīsto vai spogulis frekvences (gadījumā, ja, izmantojot maisītāju) - un pieņemamu darbu. Manuprāt, tas ir vairāk vai mazāk bezjēdzīgi izteikt ierosinājumus šajā gadījumā [/quote]. Jā, es plānoju izmantot šo oscilators kopā ar flip flop veikt dalīt pa četri frekvences, kā arī 4 izlaides posmos. Tātad izejas jauda ir ap -3 līdz 0 dBm vajadzētu pietikt. Fāzes troksnis nav pārāk daudz problēmu šeit. Tas var būt pat kvadrātveida vilnis oscilatoru. Tā vienkārši jābūt tik wideband panāktu frekvenci 1-30MHz ar 4 differend posmiem pēc sadalīšanas.

Platjoslas VCO (gredzenu oscilatoru), kā TLC2394 TI var, iespējams darīt, ja frekvences stabilitāte nav jautājums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back