S
sinip
Guest
Man ir viena ideja, un man ir nepieciešama jūsu palīdzība cilvēkiem.Ko es plānoju izdarīt, ir saņemt vairākus televīzijas signāliem viens (augsta) atrašanās vieta ar labu saņemšanu, demodulate viņiem salikta video līmenī un pēc tam izmantot RF saiti GHz diapazonā nosūta to uz citu vietu ar sliktu saņemšanu, un izmantot veco analogo SAT uztvērējs uzņemšanas.Man nav problēmu to izdarīt, viena zemes televīzijas signālu.Bet problēma man ir, kā daudzzāļu vairākas (5 vai vairāk) televīzijas signālu un nosūta tos ar vienu RF raidītājs, nevis izmantojot 5 vai vairākiem atsevišķiem uzņēmumiem.Būtībā, ko es domāju, ka ir nepieciešama modulēt katru TV signālu ar dažādu pārvadātāju.Piemēram TV1 video signālu 20MHz, TV2 video signālu 30MHz, TV3 ar 40MHz, tad sajauc to visu togehter iegūt vienu baseband signālu un tad gala maisītājs, kas transponē viss līdz 1 GHz vai izdarīt.Atcerieties, ka ir palikt analogajā visu laiku.
Es ceru, ka man paskaidroja, kārtīgi, ko es gribu, un, ka jūs varētu man palīdzēt ar shēmas, saites vai ieteikumiem.Thank you in advance.
Es ceru, ka man paskaidroja, kārtīgi, ko es gribu, un, ka jūs varētu man palīdzēt ar shēmas, saites vai ieteikumiem.Thank you in advance.