RF filtra problēma: roll-off augstfrekvences nav stāvas

D

danda821

Guest
Es esmu projektēšana daži rezonatorā vienlaikus bandpass filtru.Es atklāju, roll-off no augstās frekvences daļai vienmēr nav stāvas, gan zemas frekvences daļa ir ok.Es nezinu, kas notiek.Paldies.

Tā ir izplatīta problēma (par simetriju), un dažas viltības tiek izmantoti, lai labotu to.
Paskaties uz šo diskusiju par veco Eagleware forumu Randy Reja.Jums var būt nepieciešams veikt vienkāršu reģistrāciju, lai apskatīt šo, bet tas ir vērts nepatikšanas

http://forum.eagleware.com/viewtopic.php?t=1383&highlight=bandpass symmetry

Tas ir pareizi, tas ir tipisks preoblem ar rezonatoru stieņi, es zinu, ka sakabes būs vieta pārraides nulle par lielu, bet es esmu sorry es tikai zināt par kādu mēģinājumu un kļūdu pieeju šādās.

Jūs varat kaklasaite ar stiepli vai pievienot griestu tad savienot ar vadu, tas būs pāris rezonatoriem, jums ir noteikt, kura resonars, lai gan, es esmu redzējis dažādas uzņēmumiem.

ja kāds zina, daži sīki izstrādāti vienādojumi, ka explin šī ka wouldf būt liels

Šī pati problēma rodas LC rezonatorā top savienotas filtriem.Viens veids, kā apskatīt tas ir tas, ka sakabes kondensatoru bloka zemākas frekvences labāk nekā augstākas frekvences.

Jo LC pasaulē pastāv divkāršs šo filtru ar sērijas LC sadaļās pēc kārtas ar grozāmu kondensators uz zemi starp katru no tiem.Tas ir labāk augstfrekvences noraidījuma.

Lai saņemtu simetrisks vājināšanās, ievietot nelielu katra veida jūsu signāla ceļā.

mazs Q, un tas nozīmē, die zaudējumu un diriģents zaudējumus.
un dažkārt radiācijas zaudējumus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back