RF filtra dizains padomus?

1

1icarus1

Guest
Sveiki, es gribētu dizains RF iecirtums filtrs, kas ļauj vai ne TV kanāla signālu TV tuner. Atradu dažas SMD (1206 pakete) induktori (NH) no Tayo YUDEN uzņēmums, un es vēlētos tos izmantot. Man dont't ir kāda pieredze RF dizains. Tātad, vai ir kaut kas man jāzina, vai carefull par. Es domāju kādi padomi? Paldies visiem.

Izmantojiet ārējo filtru ar skrūves iecirtums ārēji, jo, ja jums īstenot šo filtru ar parasto SMD komponentu (par īpaši augstākās frekvences) no filtra joslas platums būs salīdzinoši liels zemo Q faktors sastāvdaļām, ka jūs plānojat, lai use.So ka , šo lielo joslu arī mazināt blakus kanālus, kas ir varbūt vēlējies saņemt. Kanālu iecirtums filtrs ir ļoti asas joslas malu un augstas kvalitātes ņemt sastāvdaļām. Tas nav ļoti viegli īstenot ar SMD detaļām ..

Kur mēs varam atrast projekta informāciju un formulu Helical filtrus (BPF, Notch)? Jums ir šī formula? var u augšupielādes? man to vajag pārāk daudz.

Es redzēju, ka lapa, Vai ir kādi jauni saites vai labāk pdf par spirālveida un dobumā filtri?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back