RF Drive pastiprinātāju un strāvas blīvumu

S

sharkies

Guest
Man ir RF disku pastiprinātāju, un es esmu, izmantojot TSMC 0.9nm NMOS_RF par to. Tajā ir 12 aptaustīšana ar 2.5um katram pirkstu. Tranzistors ir aptuveni 2mA iet caur to. I pārbauda manu tranzistors izkārtojumu, ko sniedz PDK, un tas rāda, ka katrs aptaustīšana diffustion platība metal1 (ieskaitot kontaktlēcas), ar 0,14 um platumu. Jo tas ir tas ir 12 aptaustīšana, tas dod aptuveni 0,14 um * 6 =. 84um metāla platums pie darbaspēka emigrāciju un avota mezglam veikt 2mA. Šis ir mazāk par 1mA/um strāvas blīvumu noteikums, ka mēs izmantojam kā noteikums īkšķis. Man ir palielināt izplatību zonā un palielināt metal1 platuma? Es domāju, ka šis ir pareizais risinājums, bet tas radīs milzīgu pārstrādāt. nav jautri! Vai es varu vienkārši ignorēt strāvas blīvuma problēmu, un doties tālāk? Vai tas absolūti izraisīt problēmas? Vai tas ir tikai vairāk uzticamības problēmas, kas var aiziet neatklāti pētniecības nolūkā ICs. let me know

Jūsu strāvas blīvums parasti ir balstīta uz dažiem maksimālo temperatūra, pakalpojumu faktoru un ekspluatācijas nepieciešams. Manuprāt, tas ir 125.c, 100%, 10 gadiem. Kāds padarot dziedāšanu Ziemassvētku karti mikroshēmas varētu būt nedaudz mazāk prasīga. Ar šādu īsu roku un jau pārkāpj strāvas blīvumu, jūs varat apskatīt rūpīgāk jaudas blīvums un sevis apkures, kā arī. Jūs varētu apsvērt pašreizējo out vertikāli (VIaS uz Met2 vai vairāk kārēm), lai Met1 platums nav ierobežojumu. Jums var būt liels jāaizpilda faktoru augstākā līmenī, un jūs varat darīt, konusu struktūru un kosmosa FET šūnām neatkarīgi, bez kapacitātes soda augstākas varas struktūrās. Izmantojot savu top, biezu metāla kārtu varētu būt laba ideja par jaudas pastiprinātāji (kā arī samazinātu substrāts kapacitātes, rēķina visu šo VIaS pretestība). Ņemot vērā, ka jaudas blīvums ir iespējams jautājums, iespējams, izvēlēties ne veikt FET minimālais obligāto minimumu ierīci, bet lietošanai (piemēram) 2XN avotu un kanalizācijas reģions kopīgi, saņemot vismaz 2X metāla platumu. Jā, tas piebilst, S / D pamata plāksni jomā.

Paldies. tas bija ļoti noderīgi ... Būtībā, riekstu čaumalu, strāvas blīvumu noteikums ir saistīts ar mikroshēmu ticamību, un, ja mums nav nepieciešams to tik stingri kā tirgus produktus, tad mēs varam atļauties maksāt mazāk uzmanību uz to, es esmu sajaukt nedaudz ar ko tu domā ar jaudas blīvumu? Kā tas atšķiras no strāvas blīvumu? Saskaņā ar jūsu ceturto daļu, būtībā es tikai palielina izplatīšanas jomā, lai palielinātu metāla platuma tiesības? Es domāju, ka tā tiek īstenota tā, kā jūs minējāt savā trešajā daļā, būtu pietiekami .... nē?

Strāvas blīvums ir par metāla migrāciju ilgtermiņā. Enerģijas blīvums ir izveidota vietējā apkures pieaugums kanālu un citiem disipatīvo elementiem. Augstākās temps ķermeņa pretestību un parazitārās BJT beta gan pieaugt, kura rezultātā varētu turnon un vienas tranzistoru fiksatoru un termiskās bēguļojošs. Jo plānas plēves SOI tā var tikai būt drošinātāju. Aprēķinot siltumenerģijas pieaugums no punkta "sildītājs" ir sava veida grūts, un no tiem kolekcijas, varbūt grūtāk bez galīgo elementu instrumenti. Vēl viena iespēja apsvērt padara ierīci darbina no abiem galiem. Tas ir, izmantot (piemēram) met2 siksnas, lai izplatītu augstākā līmeņa S / D, paralēlas svītras, un izmantojot uz leju, lai gan katras vietējās S, D josla (pa daļām tabs) beidzas. Tas pusi Jūsu end-of-pirkstu strāvas blīvuma, un papildus var palīdzēt debiasing.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back