RF Dizains plūsmas / metodika

H

hdmi

Guest
Hi, Kā RF dizains plūsma un metodika atšķiras no citiem analog dizaina plūsmas? Es zinu, kaut kur pa līniju, EM simulācijas varētu būt iesaistīta, bet malā no tā, kāda ir galvenā atšķirība no citām analogās dizainu, sākot no shematisks ierakstu, ķēdes modelēšanu, maketēšana, rc ieguve, muguras anotācija, Kongo Demokrātiskās Republikas un LVS utt ., 1. Vai man garām jebkura darbība šajā dizainā plūsmas iepriekš? 2. Katrā posmā, kas ir galvenā atšķirība analogo un RF dizainu? 3. Kad man jāpalaiž EMI un kāda iemesla dēļ? Jebkura references materiāli, lai es varētu uzzināt vairāk? Paldies jau iepriekš!

Hi .. ur pasākumi ir pareizi, bet vienlaikus radot dizainu jums ir rūpēties .. RF dēļus ātrgaitas paneļi, kur bieži ir vairāk nekā 80 MHz .. analogos signālus ir vairāk trokšņa, tad ciparu .. tā vienlaikus padarot dizainu jums ir jāpatur tas prātā .. Radiosignāli plūsmas ar lielu ātrumu PCB.which radīs elektromagnētiskā traucējumus. kas izraisa citas ierīces traucēts. bet maršrutēšanas shilled Jūsu RF signāla un izmantot lielāku skaitu iesējuma, izmantojot RF daļu, kas ir noderīga, lai novērstu trokšņu .. Jūs varat analizēt EMI spēkā pēc Jūsu maršruts., tas ir daudz instrumentu, lai analizētu. Uz Praveen Bhat

3. Kad man jāpalaiž EM un kāda iemesla dēļ?
EM analīze ir nepieciešama, ja jums ir custom komponenti kur nav modeļi jau eksistē, piemēram, indukcijas spoļu un transformatoru optimizēta jūsu īpašajām vajadzībām (max Q pie mērķa frekvenci). On-chip induktori no bibliotēkas bieži vien ir kompromisa, jo tie var būt paredzēti nepareizu frekvences, lai tie sniegtu vislabāko elektrisko sniegumu, ņemot vērā mikroshēmā jomā. Customized induktori var saglabāt mikroshēmas platība un / vai dot labākus rezultātus. Lai aprēķinātu to elektrisko modeli, jums ir nepieciešams EM analīze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back