Rf dizaina problēmas

A

aandavan

Guest
In Amy projekts i am, izmantojot RF modulis (433.92MHz gan Tx un Rx).Man ir nepārtraukti saņemt datus no dažādiem raidītāja (tikpat bieži) laikā.Vai ir iespējams saņemt datus simulatneously no dažādiem raidītāja.Es neesmu spējīgs saņemt datus no vairāk nekā viena raidītāja.Palīdziet man lūdzu .....

Jums ir nepieciešams, lai atdalītu signālu.Vienkāršiem RF sistēma var frekvences nodaļa (FD) vai laikdales (TD).Sarežģītākos gadījumos var būt fāze sinhronizāciju, kods sadalīšanas vai dažādas kombinācijas signālu parametru izmaiņām.

Testēšanas nolūkā i ir izmantojušas divas raidītājs un viens saņēmējs.Bet es neesmu spējīgs saņemt datus no abām raidītāja.

Jūsu gadījumā nepieciešams daudzkanālu radio link.Var būt jūs varat pievienot papildu uztvērējs (-iem), lai saņemtu dažādus signālus vienlaicīgi par to pašu frekvenci, bet tādā gadījumā jums būs līdzāspastāvēšanas problēma, kad raidītāji rada savstarpējas iejaukšanās.RF sistēma dizains ar radiolīnijām budžets ir jādara uzmanīgi šajā lietā.Ja raidītājiem ir atdalītas, un atrodas dažādos Azimuts, kas vērsti antenu var palīdzēt.

Do u ir kādi specifikāciju multi kanālu RF raidītājiem un uztvērējiem.Ja jums ir sūtīt man, lūdzu,

Es jums iesakām ieviest dažas kodēšanas jūsu raidītāji (piemēram, pirmais 5-bitus id kodi), lai noteiktu ienākošos signālus, vai tā nāca no kāda raidītāja vai kanāls (multipleksēšanu ir kritisks) pretējā gadījumā jūsu raidītājs var būt sagūstīt efekts

Es apstiprināju, ka jūsu gadījumā jūs nevarat saņemt datus no vairāk nekā vienu raidītāju.Jo tas būs traucēt viena otras.

Vieglākais lieta darīt, kā minēts iepriekš, laika sadales multiplekss raidītāji.Ir daudzi veidi, kā to izdarīt, bet viens veids ir klausīties par pārtraukumu, un pēc tam nosūta citiem.Kas saņem sistēmas ir ieprogrammēts, lai apklusti, kad viņi dzird vēl vienu iestādi dokumentu nosūtīšanai.Tā kā vecās dienām, tur bija žetonu-gredzenu protokolus izstrādāta tāda lieta, piemēram.

HI the_risk_master,
var u man palīdzēt, sniedzot dažus parauga kodu.Es to izmēģināju, mainot adresi divu raidītāja un i ir jānosūta dati, bet problēma ir tā saņēmusi datus no viena raidītāja.Palīdziet man lūdzu ..

Jautāt jums šo, kas modulācijas metode, jūs lietojat?

AM ir grūti par jūsu lietu.

bet es varu ieteikt manu iepriekšējo projektu:

AM-FM (divkāršu modulāciju) raidītāja, jums būs nepieciešams vēl viens demod uz uztvērēju

Mēs izmantosim FM mod par datiem, kas nosūtīti un saņemti

AM veiks ID kodiem raidītāji (es zinu, tā nav praktiska, un ir dārga, lai to paveiktu, bet tas ir tikai viens no maniem weirdest eksperimentus RF)

saņēmējs ir demux uztvertos signālus

got mana ideja anyway?

I "ll nosūtīt dažas manas diagrammas, ja Jums nav get it

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back