RF Am raidītājs 433.92mhz, Kā palielināt "jaudas

Z

zundapp

Guest
Hi visiem! Es neesmu pārliecināts, ka jaunu tēmu bija nepieciešams (ja nav, lūdzu izlabojiet to un ļaujiet man zināt ...). Man ir "problēma" ar RF atslēgu mana automašīna ... Tas darbojas tikai apmēram 5-7 metru ap auto (akumulators ir OK), un es gribu nopirkt / izveidot signalizācija, kas izmanto kā tālvadības RF auto atslēgu. Tātad, man ir nepieciešams, lai palielinātu attālumu raidītāja darbības (Es dažus testus, un es esmu pārliecināts, ka raidītājs ir slikts, un saņēmējs ir OK). RF shematisks / foto TX pievienots. Paldies!

Jūs varat mēģināt veikt 47K rezistors zemākas. Tas palielinās strāvas tranzistoru, un ir jāpalielina, raidīšanas jauda. Jūs varētu doties uz lielāku akumulatora sprieguma, kaut gan jums būtu nepieciešams, lai saglabātu mikrokontrolleru no pārmērīgas voltaging (pārbaudiet datu lapas). Ir iespējams, ka antena cilpa nav noregulētas tiesības biežumu. Jūs varētu samazināt līnijas un pievienot mazās sērijās reaktīvas (sērijas induktors vai serice kondensatora), lai nedaudz retune to. Es negribētu skrūve daudz ar divām kondensatori pie tranzistors, jo lieta, iespējams, apturētu svārsta.

Par rezistors ... Es mēģināju un nekas labs nenotiek. Par bateriju ... Es lieto 6V tikai RF bloku (kontrolieris ramains pie 3v un datu diapazona arī paliek no 0-3V, kontrolieris pieņems max 3,6!) Rezultāti: nekas labs. Es mēģināšu pēdējo ierosinājumu. Maz pF vai maz nH varētu būt OK? (PCB) antena virknē ar savācējs tranzistors! Paldies!

47K rezistors ir modulācijas ievades un tam nav nekāda sakara ar pārvades jaudu. Es stingri guess uztvērēja antena nav saistīta vai tajā pašā sagriež kaut kur. 90% nav nekas nopietns kārtībā ar raidītāja. (Ja tas ir komerciāls nav mishandled) Pārbaudiet sākuma un gala saņēmēja puses. Good luck.

1 - Pārbaudiet, vai tas darbojas īstajā frekvence 2 - Ja RF tranzistors ir emisiju pretestība, samazināt tās vērtību (tas dos Jums lielāku jaudu) 3 - Pārbaudiet, vai saņēmējs ir ar tādu pašu frekvenci.

[Quote = pranam77] 47K rezistors ir modulācijas ievades un tam nav nekāda sakara ar pārvades jaudu. Es stingri guess uztvērēja antena nav saistīta vai tajā pašā sagriež kaut kur. 90% nav nekas nopietns kārtībā ar raidītāja. (Ja tas ir komerciāls nav mishandled) Pārbaudiet sākuma un gala saņēmēja puses. Good luck [/quote] Tiešām?. Saprasties, es domāju, jūs uzzināt kaut ko jaunu katru dienu. Es pieņemt, ka tad, kad ieguldījumu 47K omu rezistors bija augsts (5 V vai 3,3 V), ka bāzes strāvas svārstību tranzistors noteica Ib = 5V/47K (Ar grozījumiem nedaudz mazu emisiju rezistors). Paldies par korekciju.

Nopietni, vairums ierosināto punktu nevar pārbaudīt ar dažām RF instrumentus un zināšanas, kā rīkoties ar to. Jums ir arī jāpārbauda, kas ir norādītā diapazona, tālvadība, tas ne vienmēr pārsniedz 10 m. Attiecībā uz apspriesti tehniskā informācija, 47k rezistoru piegādes modulāciju, bet arī slīpo strāvu sevi svārstību produkciju posmā. Tātad, tas, protams, jautājumi izejas jauda. Bet es nezinu, ja tas ļauj palielināt. Mērījumu varētu palīdzēt.

Uztvērējs darbojas OK. Es "eksperimentē" ar "vietējiem" uztvērējs apstādītas salonā, kas ir LED par produkciju (kas "bija lasīt" ar draugu), es mēģināju nosūtīt ar raidītāju aprakstīts iepriekš. Gan uztvērēji, šo un auto uztvērējs darbojas identiski (~ 10m). Pēc tam es vēl raidītāju ( http://store.qkits.com/moreinfo.cfm/tx433 ), ar šo vienu attālums ir aptuveni 50 metri un abiem uztvērējiem darbojas ok. Es zinu, ka automašīnu raidītāji (RF atslēga), nav tik spēcīga un gandrīz visi zem 20m darbi. Manam pieprasījuma iemesls ir izmantot RF taustiņu vadīt automašīnu signalizācijas un man ir nepieciešams, lai darbotos no "pienācīgu" attālums. [Color = blue] 1 - Pārbaudiet, vai tas darbojas īstajā frekvencē [/color] frekvence ir ok - daudz RF Ievadiet pārbaudīta strādā pats. [Color = blue] 2 - Ja RF tranzistors ir emisiju pretestība, samazināt tās vērtību (tas dos Jums lielāku jaudu) [/color] Done ... attālums ir tāds pats ... Ar 20k vietā 47k, attālums samazinās! [Color = blue] 3 -. Pārbaudiet, vai saņēmējs ir ar tādu pašu frekvenci [/color] Tā ir ... Tātad, TX bija paredzēti, lai darbotos no zema attāluma. Es tikai nepieciešams, lai to pārveidotu par "cienīgu" uz platību. Man nav ideea ... Viss, ko es mēģināju nav cerību ...

Kā es esmu ievietojis iepriekš, pārbaudiet emitera rezistors (nav bāzes). Šis raidītājs veida parasti ir 22Ω emitera rezistors. Samazinot vērtība pieaugs jaudu.

Es pārveidojis šo rezistoru lai 20Ω un ... nekas. Bet es atradu kaut ko interesantu: Ar vienkāršu ārējo vadu (34cm garums), kas saistītas ar punktu (skatīt pielikumus) jaudas palielinājumu absolūti amaizing! Ja es saīsināt šo antenu 17cm varas atgriešanos sākotnējā slikti vērtību. Jebkurš ideeas? ____________________ Es nevaru augšupielādēt failus (Augšupielādes KĻŪDA: Nav iespējams augšupielādēt pievienots ./files-eboard/tx_6575.jpg.). Punktu "", kuras aprakstītas, ir shematisks pievienotajā pirmajā pastu, starp PCB Antenas, R (savācējs) = 56Ω un kondensators, kas emitētājs!

Acīmredzot "problēma" ir antena. Antena ir tāpat kā fotogrāfijas (viens Pagriezts!). Es papildina virkne induktoru (33nH) ar antenu (pie kolektora) ... tas izskatās tāds pats, nekas cerību: cry:

piekrītu biff44 viedokļa, pievieno dažus nH, lai palielinātu jaudu un emisiju rezistors 47K samazinās 47. man bija darīt to pašu produktu, attālums līdz 12m.of protams, jums ir samazināt caurumu PCBA.try vairāk ... un jums būs veiksmīga!

Antena ir svarīgs jautājums. Tas bija iespējams, lai: 1) piemērotas īpašas (mazā) iepakojuma lielums 2) atbilst RF emisijas prasībām (ja saskaņota ar raidīšanas jauda oscilatoru) ar nav "pārāk lielas". Ja antena ir mazāks nekā tam vajadzētu būt, tas zaudē izstarojuma efektivitātes. Jūs varat būtiski palielināt piedāvāto galveno FOB tipa raidītāju, ko a), izmantojot lielu antenu, kā viena ceturtā vilnis pātagu b) pievienojot lielu iezemētās plates antenas strādāt ar c) uzlabot svārstās enerģijas, vai arī pievienojot jaudas pastiprinātājs Tomēr, jūs, iespējams, pārkāpj emisijas noteikumi valstī, darbojas collas

@ vincent_yuang emitera rezistors ir 56Ω un bāzes pretestība ir 47k. Es izmaiņas gan 20Ω un 20k un es pievienoja 33nH virknē ar "oriģināls" antena (blakus kolekcijas) un ... nekas! Tev taisnība, attālums līdz 12m. Man vajag aptuveni 30-40m. Jūs teicāt [color = blue ]"... jums ir samazināt caurumu PCBA ..."[/ krāsu]. Es nesaprotu, ko tu domā (es domāju, ka PCBA ir PHB Antenas ...): = skaita samazināšana caurumi? Es domāju, lai aizstātu VIaS ar vienkāršu caurumiem (bez kontakta starp augšu un PCB apakšā? = Aizpildīt dažus / visas esošās antenas VIaS = lai samazinātu sakaru līnijai aspektu? Es redzēju no otras veida attālas (433MHz) (gandrīz identiska) no automašīnas allarm, mazāku antenu (gandrīz puse no dimensijas cilpas) tikai uz augšu PCB, kas darbojas ap 40m. Tātad ... ir iespējams! @ biff44 [color = blue] "Tomēr, jūs, iespējams pārkāpt emisijas noteikumi valstī, darbojas iekšā" [/color] Es esmu tālu prom no tā. Rumānijā maksimālās jaudas atzina par šīm ierīcēm ir 10mW.. daudz "iekšzemes" ierīces pārdoti šeit ir līdz šīs pilnvaras, un tā darbojas līdz 100m. Paldies!

mēģiniet pievienoto ..., tas ir mans klients projektu, varbūt noderīga jums.

antenas pretestība jābūt 50Ω un 1 / 4 wavelengh dipole.it var sniegt vislabāko jaudu un labāko kanālu stabilitāti.

04/01 viļņu dipola!!? Es domāju, ka jūs vēlaties teikt monopole, vai ne?

Es atklāju tālvadības pults (433.92MHz), kas ir mazāks PCB antenu, un tas darbojas visā 50m. Es nesaprotu, kā tas raidītāja ir vairāk enerģijas nekā mana sākotnējā atslēgu FOB? Es esmu sajaukusi ... Dažas fotogrāfijas / shematisks pievieno:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back