rezultātā matricas displejs 16 * 128 vajadzīgi

S

santoshaxl

Guest
i need vadīja matricas displejs 16 * 128 ar vairāku valodu / laika / pc klaviatūru interfeiss / hex kodu / shēmas diagramma. sazinieties ar mani drīz. Santosh

Kas ir valodas jūs sagaida, izņemot angļu un hindi?

Angļu un Devanagari (hindi), ir pietiekami, lai man, bet, ja fonts projektēšana programmatūra ir paredzēta, problēma ir atrisināta.

nenozīmē ... Jūs projektēšana viens pats, un jūs vienkārši nepieciešams, fontu projektēšanas programmatūru, vai jums ir nepieciešams zināms viens dizaina pilna projekta un sniegt jums tehnoloģija?

Preces cena būs 12800/-Rupees tā pilnīgu tehnoloģiju WIL izmaksas 45.000 / - Kas ietver PCB izkārtojumu, kas ir viens samontēti pārbaudīta prototipu, shēmām un kodiem.

kuras gaitā notiek mikroorganismu sir 8051, pic, avr?

Preces cena būs 12800/-Rupees tā pilnīgu tehnoloģiju WIL izmaksas 45.000 / - Kas ietver PCB izkārtojumu, kas ir viens samontēti pārbaudīta prototipu, shēmām, un Source kods
Hi pranam, lūdzu, sniedziet dažas vairāk. informāciju par 16 * projet 128, kā es gribu nopirkt ... Paldies, Karan

hi! Es sniegs projektu ar dažām izmaksām. Es sniegs pilnīgu dizains un programmatūras kodu. un raksts ģenerators programmatūru arī. ja u tiešām vēlaties, tad e-pastu man. kiranvarma_kvb@yahoo.co.in

Par saprātīgu naudas summu INR 64,000.00 (~ 1000.00 EUR) varu sniegt jums pilnībā funkcionējošu darba prototipa ritināšanu ziņu displejs, pamatojoties uz 5mm vai 10mm gaismas diodēm, kas atbalsta angļu valodas alfabētu. Viss, kas Jums jādara, ir sazināties ar mani caur privāto ziņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back