rezistori "vērtība tranzistors ķēdes

P

pasmaida

Guest
Pieņemsim, ka jūs zināt, kāda veida tranzistors, šis tranzistors ir ķēde arī daudzi rezistori ap to, kāds parametrs uz tranzistors (saņemt no datu lapa), kas jums jāzina par pietiekami aprēķināšanai (konstatējumu vērtību rezistorus)?
Paldies!
Šeit ir tā datu lapa http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/21668/STMICROELECTRONICS/2N1613.html

hello, pasmaida
U nepieciešams attension uz hefe (DC iegūt cuurent), lai izstrādātu savu ķēdi pārtraukt rezistors vērtību.Piezīme Ic max (kolektors pašreizējais max) izstrādāt ierobežotu strāvu.
piemērs. Lai projektēšanas tranzistors kā slēdzis, kas Ic = 100 mA.Jūs aprēķināt Rc ierobežot Ic curent.pēc chosing Rc (Rezistors par kolektors) => Ib (pašreizējais uz pamatnes) = Ic / (hfe * k). (K = drošības faktors, parasti chosing k = 4).un bāzi par Ib Jūs varat pārtraukt Rb (rezistoru uz pamatnes).

Kā jūs sakāt, un saņemt no datu lapas, es esmu ar šiem parametriem
Ic piemiņas brīža 500 mA (ok, tas ir Icmax vērtība)
hFE * DC brīža Gain par 2N1613
................ Ic = 500 mA ...... Vce = 10 V. ....... hFE (tipisks) = 55
Vai man ir nepieciešams Vce aprēķina?

hi, smaidu.Tranzistors parasti izmanto kā divas funkcijas trīs reģionā darbībā tā.

Kad tas i ko izmanto kā swicth, tas strādā divos reģionā: (piesātināts reģions, un nojauktu reģions). Ja ir piesātināta Vce ≈ 0, un Ic = VCC / (Rc Re), bet (Ic ≥ hfe * Ib). Šajā gadījumā jums ir atzīmēt Ic par datu lapā atzīmēt, ka tā ir vairāk nekā Ic, kas u ir nepieciešams izstrādāt
kad to pārtraukums reģionā tiek uzskatīts nav strāvu caur Jubilejas un Vce ≈ VCC (U nepieciešams paziņojums Vce par datu lapā jābūt vairāk nekā VCC lai neiznīcina C-E krustojumam)
Ic datu lapas par = 500mA ir max strāvu, CE krustojuma var tolarate.Simliar uz Vce ka ir max sprieguma kritums uz CE krustojumam.Kad U dizains, varat arī izvēlēties Ic <Ic max = 500mA, un Vce <Vce max

kad tā strādā pie lineāra reģionā.tā darbojas kā papildināt signālu ierīces.Bāzes signāls tiks paplašina ar peļņu = hfe par Colletor
Saskaņā ar jūsu slīpo.Jūs Transistor varat vai nu darbs divās iepriekš funkciju
atzīmē, ka hfe var mainīties, kad temperatūras pārmaiņām.
Ic, Vce par datu lapā ir max faktors, kas tranzistors var pieļaut
uzmundrināt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back