Reverse izolācija LNA

A

aryajur

Guest
Man ir izveidojuši LNA in 0.25um CMOS process, un es esmu imitē to Spectre RF. Es esmu cenšoties reverse Isolation (S12) of-40dB, bet viss, ko es esmu kļūst tagad ir-30dB. Kādi ir faktori, kas apgrieztās izolācija ir atkarīga? Kā es varu uzlabot? Es, izmantojot induktīvi deģenerējās kopēja avota topoloģiju ar Cascode.

Mēģiniet izmantot divos posmos. Arī mēģināt izmantot dubultu cascode. Tas ir likts otrs kopējais vārtu tranzistors posmu virsū vienu tagad iekļauti. Otrs faktors, ka jūsu simulators nedrīkst ietvert ir izkārtojums ietekmi. Būs elektriskā un magnētiskā savienojuma ap jūsu ķēde, kas var būt kaitīga iedarbība uz jums.

Lielākā daļa varētu būt diezgan apmierināti ar 30 dB uz skatuves. Izmantojiet dažādās stadijās, ja vairāk ir nepieciešama, bet par monolītu chip, nav gaidīt brīnumu sakarā ar zemes plakni parazitāras induktivitāte.

Kas ir darba frekvences? Virs 5GHz? -30dB parasti ir pietiekami, visvairāk uztvērējs gadījumu. Pieņemot, ka LO jauda ir 0dBm, RF-LO izolēšana ir -30, tā ka LO uz LNA ievade izolācija (-30) + (-30) = -60 un LO jauda pie LNA ievade ir-60dBm. Un joslas filtrs dod papildus attenutaion. Attiecībā uz tiešo-down uztvērēju, šī problēma ir daudz nopietnāka, jo tas rada kopējo kanālu traucējumu. Un, jūs apsvērt parasitics?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back