Resursi par RFID detektors dizains

F

Free_Will

Guest
Var kāds man palīdzēt atrast resursus par RF / ID detektors dizains?

Jūs varat izmantot U2270 no * mel vai no E * Marin P4095. Es viņiem abiem un strādā labi.

Sveiki, Man ir izmantoti tms3705a no ti. Jūs varat atrast informations par šo pie h ** p: / / w * w.ti.com / tiris / default.htm. Manuprāt, ir ļoti maz (bez maksas) informāciju internetā par šo tēmu (Jums ir gandrīz vienmēr ir jāparaksta NDA, pirms tie dod jums informāciju - un pat tad tie dod jums tikai to, ka informāciju, kas jums jautā par - tas ir mistisks ... ) laba vēlējumiem carllucas

[Quote = xirix] Jūs varat izmantot U2270 no * mel vai no E * Marin P4095. Es viņiem abiem un strādā labi [/quote]. Hi, es veidotu lasītājs ķēde TK5552 AN.However es nevaru novērot jebkuru signālu ievades vai izvades pin u2270B.I nevar atrast vairāk informācijas par u2270. Vai man ir rakstīt daži dati, lai transpondera pirmkārt? Vai jums izdarīt man ceļu uz transpondera Tk5551/52 un U2270B procedūrām lūdzu?

Es mēdzu U2270B (Temic) ar EMMarin karti (EM4001 / 2 SAVIENOJAMĪBA - 64 bit, lasīt tikai), un tas darbojas, man nav darbs ar lasīšanas / rakstīšanas kartes.

Arī izbraukšana mikroshēmā mājas lapā, tie ir pieteikuma piezīmes un shēmas to RF / ID produkti

SONMicro ( http://www.sonmicro.com ) piedāvā pasaulē lētāko 125KHZ RFID Reader / Writer design.They sniedz visu informāciju un shematisks brīvu un pārdot tikai pilnīgi customizable programmēt PSOC mikroshēmā. PSOC (Programmējama Syetem on-chip) tehnoloģijā, kas nāk ar Cypress Microsystems ( http://www.cypress.com/psoc ). Jo tur ir maz ārējo komponentu, un lielākā daļa pamatelementi ir iekšā čips, tas ir izmaksu ziņā efektīvs dizains tagad.

man ir bijusi zināma pieredze ar šīm daļām, pārbaudiet atkārtoti aktivizēts. co Lielbritānijā. [font = Tahoma] [/font]

Tas nav vienkāršs 8 bitu mikrokontrolleru, analog puse ir uzcelta mikroshēmā.

Paldies visiem noderīgu info šeit, es varu radīt (iespējams) fundamentālais jautājums? Man ir transportlīdzekļa atslēgu (mans vienīgais pārējo vienu ..) un jūs vēlaties lasīt visu info pie TK5530 RFID transponderu, lai varētu programmu, citu retranslatoru, lai rezerves atslēgu. Es zinu, es varētu vienkārši pasūtīt vienu no ražotāja, bet šādā veidā tās arī tagad interesanti ... Es varu savākt Sonmicro lasītājs / rakstnieks, šķiet, to dara, bet kopš es dont zināt Bitrate, kodēšana, ID-koda garums, sig vai header info ir pat iespējams, ka tā varētu visu dublēt? Paldies visiem jau iepriekš. JasonBW

Viņi saka, ka gatavojas izmantot RFID tehnoloģiju veikalos tagad aizstāt svītrkodus. Vai tad kāds tad darīt citas lietas? Ar svītrkodi lietas nav viegli iejaukties.

Čau, Vai jums ir asm kodu mikrokontrolleru, lai izlasītu manchester kodu no U2270B IC. Vai jūs varat man pateikt arī kur es varu saņemt EMMarin Transponder karti? Man šķiet, ka nevaru atrast nekur. Hope dzirdēt no jums drīz. Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back