Resursi par MELP un MELPe vocoders

M

mowgli

Guest
Sveiki, varētu kāds augšupielādēt grāmatas / rakstus / saites par MELP (2400 bps) un MELPe (1200 un 600 bp) vocoders? Any help būtu appreciated. Mowgli

Paldies jums fontp. Es jau zināju, ka saite un es lejupielādēt avota kodu 2400 bps vocoder. Anyway es appreciated jūsu palīdzību. Uz Mowgli

[Quote = mowgli] Paldies fontp. Es jau zināju, ka saite un es lejupielādēt avota kodu 2400 bps vocoder. Anyway es appreciated jūsu palīdzību. Uz Mowgli [/quote] Sveiki, ir jums kodus vai programma, no melpe 600 bp? Jūs varat sūtīt man kopiju, ja Jums ir. Manu e-pasta adresi: chandler@126.com Es esmu mācīšanās melpe šajā laika posmā. Es augstu vērtēju jūsu palīdzību. Ar laba vēlējumiem zhengbike

[Quote = zhengbike] [quote = mowgli] Paldies fontp. Es jau zināju, ka saite un es lejupielādēt avota kodu 2400 bps vocoder. Anyway es appreciated jūsu palīdzību. Uz Mowgli [/quote] Sveiki, ir jums kodus vai programma, no melpe 600 bp? Jūs varat sūtīt man kopiju, ja Jums ir. Mana e-pasta adrese: Chandler (at) 126.com es esmu mācīšanās melpe šajā laika posmā. Es augstu vērtēju jūsu palīdzību. Ar laba vēlējumiem zhengbike [/quote] Labi. Un tā darīt I. Nu, es ziedot 100 pts par ref. kods :) Tas viens ir NATO standarta STANAG 4591 no šeit https: / / elayne.nc3a.nato.int /

MELPe 1200 atsauces kods, kas pielikumu Enjoy! Lai paliek: Es piešķirs 200 punkti par melpe 600 bitu / s atsauces kodu

hi lūdzu sūtīt man pirmkods mepe 600bps? Vai jūs zināt, visas brīvās avota kodu C54x (5x) DSP? Attiecībā uz [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 11 minūtēm: [/color] [/size] mans e-pasts ahmadagha23 {@} yahoo.com

hi, everyone, es esmu tagad mācīšanās runu codig algoritmu pie 600bps, ja jums ir kodi, vai melpe 600 bāzes punkti programma,, Vai jūs varat man kopiju, lūdzu. Mana e-pasta adrese: Gangmin_2006 (at) 126.com diezgan pateicīgi par jūsu palīdzību

Arī būtu ieinteresēts redzēt MELPe pie 600bps. brian.emailing (at) gmail.com

Paldies, tāpēc ikviens ir MELPe 2400 atsauces kodu? [Quote = fontp] MELPe 1200 atsauce kodu pielikumu Enjoy! Lai paliek: Es piešķirs 200 punkti par melpe 600 bitu / s atsauces kods [/quote]

Tieši tā! Kāpēc ne? Tas viens ir MELPe 1200/2400 bps ref.code "2400 bps tikai MELP" kodu bija tur gadiem http://maya.arcon.com/ddvpc/melp.htm , bet jums vajadzētu zināt, ka MELPe pirmkods ir aizsargāta autortiesībām. Compandent ir viens no intelektuālā īpašuma īpašniekiem MELPe. Tātad Jūs neesat gaidāms komercializēt to. Viņi saka: Ja jūs interesē MELPe / MELP licencēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums: MELPeInfo@compandent.com

Nav Jebkurš bet daži. MELPe ir pieejamas kā priekšmets moduļiem tikai un dārgi. Nav laba novērtējuma

Sorry, lai atvērtu šo pavedienu vēlreiz. Vai kāds ir MelpE 600bps pirmkodu?

Varbūt jūs varat izveidot 600bps melpe, ja jūs zināt, kā radīt 1200bps melpe no 2400bps.

MELPe 1200 atsauce kodu pielikumu I lejupielādēt MELP1200, bet tas nav melp.c un melp.h failus. Kas par šo failu? Sūtīt man pilnu pirmkodu b / ci mācos šo coder.

Sveiki, Jūs varat viegli atrast grāmatu vairāk: Guardian Lielbritānijas sarakstā 100 "labākās grāmatas" ietver 5 darbi Tuvo Austrumu autoru [url = http://tinyurl.com/5bhb6s] top 100 grāmatas visu laiku | Grāmatas | aizbildnis . co.uk [/url]

MELPe 1200 atsauce kodu pielikumu I lejupielādēt MELP1200, bet tas nav melp.c un melp.h failus. Kas par šo failu? Sūtīt man pilnu pirmkodu b / ci mācos šo kodētājs.
jums ir tas, projekts ietver pilnu pirmkodu. Galvenais modulis sc1200.c

Arī būtu ieinteresēts redzēt MELPe pie 1200bps. majidfar09 (at) yahoo.ca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back