REQ: TSMC 0.18um procesa parametrus

W

wave-maniac

Guest
Es meklēju TSMC 0.18um procesa parametru, piemēram, biezumu metāla slāņi, caurlaidības un substrāta caurlaidību, oksīda slāņus, utt man ir nepieciešams info izveidot 3D simulāciju spirāli induktori. Any help būtu pateicīgi appreciated.

mēģiniet www.mosis.org un elektriskās parametru saiti. apskatīt viņu palaist lapas. Jūs saņemsiet visus jūsu jautājumiem atbildēja no datu lapas. paldies.

[Quote = viļņu maniaks] Es meklēju 0.18um TSMC procesa parametru, piemēram, biezumu metāla slāņi, caurlaidības un substrāta caurlaidību, oksīda slāņus, utt man ir nepieciešams info izveidot 3D simulāciju spirāli induktori . Any help būtu pateicīgi appreciated. [/Quote] tur u iet! http://www.mosis.org/Technical/Testdata/tsmc-018-prm.html :-D

Cienījamie chinito & v_naren, I really appreciate jūsu atbildes, un centienus, lai palīdzētu man. Diemžēl par biezumu dažādiem metāla slāņi un dielektriskā konstante, kas vajadzīgi, lai modelētu spirāli induktori info, nav minēta nevienā no failiem tur minēto saiti. Best regards

Parametri jūs meklējat atšķiras mazliet no viena ražotāja uz citu. Jums jāsazinās ar vienu no viņiem pēc šādas informācijas. Jūs varat nosūtīt e-pastu uz adresēm zemāk:
Code:
 mosis-info@mosis.org | [email] webmaster@mosis.org [/email]
Varbūt viņi var palīdzēt jums vairāk. Žēl, ka es nevaru jums palīdzēt.

Es ļoti šaubos, ka metāllietuves wil atklāj savu "būtisku informāciju", piemēram, dielektriskā konstante un visu ...... isn't, ka vajadzēja būt viņu slepeni un visiem?

Cienījamie v_naren, es esmu redzējis šādus datus citiem procesiem un tehnoloģijām. Citādi, un kam varētu modelim pasīvās funkcijas iekšpusē IC, jo īpaši RF veidu? Vismaz no biezuma dažādu metāla slāņi info ir nepieciešamas, ja viens ir gatavojas izmantot vispārēji zināma dielektriskā konstante vērtību silīciju.

Es domāju, ka vajadzētu būt dizaina rokasgrāmata procesu, kas apraksta parametrus. Viens veids, kā iegūt S-parametri induktors ir izkārtojumu induktors in Cadence, un importa uz ADS impulsu darīt EM simulāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back