[Req] Sērijas flash programmētājs

N

nandhu015

Guest
Es gribu lasīt un rakstīt sērijas zibspuldzes, piemēram a25L080 Vai kāds man pateikt, ko Diy programmētājs varu izmantot? I dont gribu nopirkt to! Jebkurš materiāls tiks appreciated. Nandhu

[Quote = nandhu015] Es gribu lasīt un rakstīt sērijas zibspuldzes, piemēram a25L080 Vai kāds man pateikt, ko Diy programmētājs varu izmantot? I dont gribu nopirkt to! Jebkurš materiāls tiks appreciated. Nandhu [/quote] pickit2 var darīt, un kā jūs dont vēlaties iegādāties, varat izmantot vienu no jebkura draugs. skatīt ierīces programmējams pēc Varbūt jūs pat varat veikt vienu izmantojot www.blureroomelectronics.com JUNEBUG montāžas pamācība, tvertnes ar Bilu pieļaujot bezmaksas lejupielādi. Junebug pati ir pievilcīgs un maksā nedaudz virs $ 50 / - i izmantot vienu un apmierināts ar to. Ja jūs montēt uz vietas, kas jums sākotnēji ielādēt stingru izstrādājumi ar 18F2550 vai 4550 par to, mēs varējām izmantot JDM programmētājs DL4YHF konstrukcijas ar ārējo barošanas Sarma

Hai MVS Sarma Paldies par Jūsu atbildi ... Jūs zināt, importēšanu var būt daudz galvassāpju, jo tas nav pieejams. Es to izmēģināt. Vai poniju prog to atbalsta? Nandhu

[Quote = nandhu015] Hai MVS Sarma Paldies par atbildi ... Jūs zināt, importēšanu var būt daudz galvassāpju, jo tas nav pieejams. Es to izmēģināt. Vai poniju prog to atbalsta? Nandhu [/quote] Hai Nandhu, tas ir ļoti daudz pārdod Indijas valūtā m / s silikona detaļu Pvt Ltd Mumbaja, un ja tie ir krājumi, viņi sūtīs tevi, 48 stundu laikā tas sasniegs jums varat mēģināt sazināties siliconcomponents . neto 022 4005 1431 un vieta kārtības un jūs varat maksāt pēc to ICICI kontā. Tie arī ir izplatītāji Mikroshēmas Indijā. Tie var iekasēt jums appox 3200 / + nodoklis + P & F Pickit2 tikai. Ja jūs prasīsiet par 18F2550, viņi pārdeva to par 225/each + + Sarma

Paldies vēlreiz par jūsu informācijas MVS Sarma es to pārbaudīt Sveicieni Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back