reostats slēdzis

S

sutapanaki

Guest
Man ir problēma ar reostats slēdzim manu halogēnu istabu lukturi.Tai ir ST BTA12-400C TRIAC un darbu veikšanas 120v 60Hz 500W 4.3A.
Es domāju, ka tas ir potenciometrs, ka dodot problēmas, bet tas nav marķējumus tā es nevaru saprast, kāda veida tā ir vai kāda ir rezistence.Es centos pasākums, bet tas nav dod rezultātus es varu paļauties.Es arī noteica TRIAC un tas, šķiet, ir ok.Ja kāds ir vairāk pieredzes ar šīm lietām, lūdzu, ļaujiet man zināt aptuveni cik vērtības izmanto, lai potenciometrs šāda veida slēdži.
BTW, ražotājs ir uzņēmums, ko sauc par Japen starptautisko, bet es nevarēju atrast neko par net.Drīkst tas nav vairs, jo pāriet pati prety vecs.

Kā potenciometrs ar reostats ķēdēm varat mēģināt ≈ 100k-470k lineārs ..
Lūk, piemēram:
http://www.epanorama.net/documents/lights/lightdimmer.html # 120v
Sveicieni,
IanP

čau
i strādāja pie tā, izmantot parasto parasto potenciometrs savu reitingu būs watt.u var measeure pretestība starp jebkuriem 2 punktiem (tas ir 2 punkti kopā no kuriem 2 ir jābūt shorted ok). ar TRIAC ur izmantojot ir ok vieta šo TRIAC par siltuma izlietne un starp tric un heatsink piemēro dzesēšanas aģentam. jābūt aprūpes veiksmīgi, izvēloties slēdzis reitingiem un all.if u ir vairāk šaubu u var pasts man ur ķēdes un pilnīgu informāciju manu id id janakiram.sistla (AT) rediffmail.com

PIRMS JŪS GET apvīti Yourself AR ANGST un dusmas,
atveriet ACE aparatūras un GET AN "ACE LIGHT reostats REZERVES 3190584."IT jūs ap USD 4 un 10 minūtes, lai ir virs TRAMA tumsas.

Šeit ir datu no STwww.st.com/stonline/books/pdf/docs/7473.pdf

sutapanaki wrote:

Es arī noteica TRIAC un tas, šķiet, ir ok.

Šī saite ir faktiski šeit.
www.uoguelph.ca/ ~ antoon / apmācība / triacs / triactst.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back