Relejs atslēgas ar AT89C51 bāzes ķēdē ...

M

makjee

Guest
Sveiki visiem, man ir RS485 balstītu vergu stafetes vadītājs ar 8 releji. Releji ieslēgtu 0 loģiku. Jo 89C51 ir visas ostas, augstas laikā reset, mani releji jāpaliek off. Problēma, ka es esmu saskaras, ir, ka tad, kad es ieslēgtu barošanas tālāk, visi releji ieslēgt momentāni un tad atpakaļ pie. Vai ir rase stāvoklis, kura laikā mikrokontrolleru nav iegūt kontroli pār to releju komandas rindas, lai gan man ir 89C51, kas reset kopš sākuma? Otrkārt, ja programmatūra ir uz datora ar seriālo portu atvērtu, un ja es savukārt vergu izslēgt un atkal ieslēdzas, releji gandrīz vienmēr krūti un 89C51 nekad izpaužas palaist ... Vai kāds lūdzu paskaidrot, ko jomās es esmu vairāk meklē ... Paldies jau iepriekš Mak [PIEVIENOJIET Recueil 61601 [/PIEVIENOJIET]

Jaudas-up gremlins streikot vēlreiz. Reiz voltu līmeni nokārtotu tomēr tās pazūd un nav atrodami. Jūs varat novērot piegādes sprieguma pārsniegumu panta vai undershooting), kad pieslēgts? Tas var izraisīt nepareizi izpratusi pie saprāta pins. Vai iekšējos viltus kāpumi vai kritumi. Tas var nākt pie jūsu ņemot uzstādīt tailormade laika kavēšanās circuit kaut kur, kas atvieno to releju spolēm momentāni pēc ieslēgšanas-up. Vai kas sūta sevišķas zemu signālu momentāni, lai saglabātu tās no slēgšanas. Vai kas sūta primārs signālu sajust adatas momentāni. Tas var šķist daudz nepatikšanas doties uz, lai atrisinātu kaut kas nenotiek, veicot parastas darbības. R & D komandas bieži ir darīt lietas, piemēram, tas, lai prece trouble brīvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back