J
Jester009
Guest
Čau,
Man ir piešķirts izveidot ķēdi, lai pārbaudītu pārslodzes releji, mana pēdējā gada projektu.Vienkāršu ideju ir nosūtīt pašreizējo strāvai releju un izmērīt žigls laiku.
Šī ir pirmā reize es izmantoju teorijas es iemācījos pārvērst rīcībā!
Man ir pamata plāns.Es gribētu zināt, vai es esmu lietojat pareizā ceļa.
1.Par pašreizējo injekcija ķēdes H - Brigde tiek izmantots.
2.Controlling H - Brige veic PIC 16F877
3.Programmatūras interfeisa veic Visual C #, tā, ka lietotājs var izvēlēties pašreizējo injicēt.
Lieta ir tā man nav skaidra priekšstata par to, kā rīkoties.Es vēlos saņemt shēmas un resursu materiālu, lai es varētu iet uz priekšu.Man ir pabeigt projektu laikā mēneša laikā. Tāpēc jebkura atsauksmes ir ļoti appreciated!Thanks in advance
Jester009
Man ir piešķirts izveidot ķēdi, lai pārbaudītu pārslodzes releji, mana pēdējā gada projektu.Vienkāršu ideju ir nosūtīt pašreizējo strāvai releju un izmērīt žigls laiku.
Šī ir pirmā reize es izmantoju teorijas es iemācījos pārvērst rīcībā!
Man ir pamata plāns.Es gribētu zināt, vai es esmu lietojat pareizā ceļa.
1.Par pašreizējo injekcija ķēdes H - Brigde tiek izmantots.
2.Controlling H - Brige veic PIC 16F877
3.Programmatūras interfeisa veic Visual C #, tā, ka lietotājs var izvēlēties pašreizējo injicēt.
Lieta ir tā man nav skaidra priekšstata par to, kā rīkoties.Es vēlos saņemt shēmas un resursu materiālu, lai es varētu iet uz priekšu.Man ir pabeigt projektu laikā mēneša laikā. Tāpēc jebkura atsauksmes ir ļoti appreciated!Thanks in advance
Jester009