Regedit un msconfig ne atvēršanas ...

A

andy1986

Guest
hey ppl ...
PLZ palīdziet man par šo ..
i DNT knw Wats notiek 2 mans dators pēc es pēdējā palaist sistēmas atjaunošanas ...
Visas manas iepriekšējās atjaunošanas punktus ieguva svītro .. MS Office ir pārtraucis atvēršanu .. wenever i atvērt jebkuru Word dokumentu, Windows Installer sāk darboties ... pats ar IE arī ..

Es googled šo vaicājumu n tā iesaistīta rediģēšanas reģistra .. tāpēc es mēģinājis rādīt regedit caur start-> regedit
bet tiklīdz d logs, tas automātiski pazūd ... Tas pats notiek ar msconfig ...i DNT knw Wat darīt .. PLZ liecina kaut

Kāpēc jūs atjaunot?Ko jūs mēģināt labot?Labākā iespēja būtu atsaukt sistēmu atjaunot.option.

Vēl viena iespēja ir atkārtoti instalētu Windows un pārliecinieties, ka Jums izvēlēties Upgrade
iespēju.

Es domāju, ka jums vajadzētu repare jūsu logiem, ja jūs izmantojat Windows XP iet caur to pašu pasākumus, kā tad, ja Jums bija gatavojas uzstādīt logus un tā vietā izvēlēties setup izvēlēties remonts, ņemiet vērā: (nav atlasiet opciju, kas saka, izmantojot atkopšanas konsoli, bet sākt setup, un jūs atradīsiet remonta opciju zem uzstādīšanas iespēju).

kad es lasīt tas tā arī notiek ar mani, kad im inficēšanos ar vīrusu segvārds (sohanad) slikti arī ir tāda pati problēma

regedit uzdevumu menedžeris, komandrindas, un Internet Explorer

tas liecina par divu vai trīs sekundes, tad izgaist

ja kāds var palīdzēt slikti arī novērtēt
tas varbūt kaut kādas šī pārāk

Startējiet datoru drošajā režīmā, tad palaist anti-virus.

Jūsu mašīna ir inficēts ar vīrusu.Daži vīrusi novērst jūs no braukšanas komunālie pakalpojumi, kas varētu ļauj jums atslēgt viņus, piemēram, reģistra redaktoru.Mans ieteikums būtu, lai iegūtu vīrusu speciālists priekšā datora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back