REG: Spektra analizators, lai noteiktu saņemto aplokšņu R

D

david87

Guest
Hi, man ir izmērīt izbalēšanu dziļumu no saņemto signālu iegūst no spektra analizatoru. Datu kopa iegūti no spektra analizatoru tiek uzskatīta saņēma aploksni signāls? Es esmu tur to nulles sprīdī un mērīšanas signālu. Lūdzu precizēt manu šaubas. Paldies, Sveicieni, Dāvidu.

Es neesmu pārliecināts, ko jūsu šaubas ir, bet parasti spektra analizators parāda amplitūdas vs frekvenci. Jo nulles standarta režīmā tas parāda amplitūdas vs laiks (vairāk kā osciloskopa).

Es neesmu pārliecināts, ko jūsu šaubas ir, bet parasti spektra analizators parāda amplitūdas vs frekvenci. Jo nulles standarta režīmā tas parāda amplitūdas vs laiks (vairāk kā osciloskopa).
ya, es zinu, jo nulles standarta režīmā, tas ir vairāk kā osciloskopa. Es domāju, ņemot vērā datus, kas no spektra analizatoru un atliekot amplitūdas Vs laiku. Ir gabals tiek uzskatīta saņemta aploksne (R), kas tiek izmantota, lai aprēķinātu izbalēšanu dziļumu (R / Rrms)? vai pēc datu kopumu, būtu mums ir jādara dažas procedūras, lai iegūtu saņemto aploksni?.

Es saprotu. Kāda ir Jūsu amplitūdas vienību? Parasti, kad es domāju par aploksnes tas ir spriegums vs laiks. Jūsu spektra analizators noklusējuma ir iespējams jauda (dBm) vs laiks.

es redzu. Kāda ir Jūsu amplitūdas vienību? Parasti, kad es domāju par aploksnes tas ir spriegums vs laiks. Jūsu spektra analizators noklusējuma ir iespējams jauda (dBm) vs laiks
. Ya tas ir DM. man ir pārvērsts lineāru ierīci. Tā ka ir saņēmis aploksnes (spriegums vs laiks)?

Varbūt. Lūdzu paskaidrot, ko tieši lineāra vienība? Piemēram dBm ir log vienība, un vati ir lineāra, bet tie abi ir pasākums varas.

Varbūt. Lūdzu paskaidrot, ko tieši lineāra vienība? Piemēram dBm ir log vienība, un vati ir lineāra, bet tie abi ir pasākums varas
. Skatīt uzstādījumus zemāk. "Režīms; analizatora veidā; Centrs FREQ; 2400000000,000000; Hz FREQ Ofseta; 0,000000, Hz periodā; 0,000000; Hz x-ass, dāvanā; Sākt, 2400000000,000000, Hz pietura, 2400000000,000000; Hz Atsauces līmenis; 0,000000; dBm līmeņa nobīde; 0,000000; dB ref nostāju; 100.000000;% y ass; IELOGOTIES; līmenis sortiments, 100.000000, dB Rf Att; 25.000000, dB RBW, 10000000.000000, Hz VBW, 1000000.000000, Hz SWT, 0.500000, s Trace režīmā, funkcija AVERAGE, detektors, IZLASES, skursteņslauķis Count , 0, Trace 1:;; x-vienība, s, y-vienība; dBm, Vērtības, 1251; "

Jūsu y-ass (amplitūda) ir jauda, ​​dBm. Ja signāls ir vienkārša tonis, konvertējot no varas spriegums ir vienkārša. Vpeak-pīķa = 2 * sqrt (spējām * 50 omi * 2) Ja jūsu ieguldījums ir modulēts signāls, tad konvertācija ir sarežģītāka. Kāda ir jūsu ieejas signāls, un cik precīzi jums ir nepieciešams zināt aploksni?

Ok ok. Es esmu nosūtot signālu no signālu ģeneratora un FREQ ir 2.4GHz un līmenis ir 0dbm. Man vajag, lai analizētu izbalēšanu dziļumu saņemtā signāla aploksnē un nepieciešams, lai noteiktu pārbrauktuvi likmi no saņemto signālu aploksnē.

Jo nulles standarta režīmā, displeja parādīja kopējā jauda ir izvēlēts IF joslas (Rezolūcija Bandwidth), kas ir 10MHz atbilstoši iestatījumiem norīkotajiem. Tātad, displejs parāda kopējo integrēto varu pār 10MHz vs laiks. Ja jūs atstāt vienības kā dBm, tad vienkārši atņemt mazāko signāla lielumu no lielākajiem, un tas dos jums izbalināt dziļums dB. Tas skaistums logaritmisko vienību - kļūst dalīšanas problēmu par atņemšanu ...

Jo nulles standarta režīmā, displeja parādīja pilnīgu varu izvēlēties, ja joslas platums (Rezolūcija Bandwidth), kas ir 10MHz atbilstoši iestatījumiem norīkotajiem. Tātad, displejs parāda kopējo integrēto varu pār 10MHz vs laiks. Ja jūs atstāt vienības kā dBm, tad vienkārši atņemt mazāko signāla lielumu no lielākajiem, un tas dos jums izbalināt dziļums dB. Tas skaistums logaritmisko vienību - kļūst dalīšanas problēmu par atskaitīšanas ...
OK OK ... Bet datu kopa, ko mēs iegūstam no spektra analizatoru, kā teikts iepriekš jāpārvērš lineāro vērtībām, un tā būtu jānormalizē, lai tā RMS vērtība un to var pārvērst db. Pēc tam, kā jūs teicāt lielākais signāls apjoms tiek atņemts ar vismazāko signālu mag, kas dos izbalēšanu dziļumu, labi?.

OK OK ... Bet datu kopa, ko mēs iegūstam no spektra analizatoru, kā teikts iepriekš jāpārvērš lineāro vērtībām, un tā būtu jānormalizē tās RMS vērtību, un tas var pārvērst db. Pēc tam, kā jūs teicāt lielākais signāls apjoms tiek atņemts ar vismazāko signālu mag, kas dos izbalēšanu dziļumu, ne?.
Manuprāt, ja jums ir analizatoru, kas izmantot vidējo detektors, un vienību dBm, tad es neredzu nepieciešamību pārveidot šo tiesību lineāru vērtību un pēc tam atpakaļ uz dB vēlreiz.

Es piekrītu w2aew, lai izbalināt dziļuma mērījumus tikai izmantot spektra analizatoru produkcijas dBm, bez pārveidošanas vajadzības. Ja jums ir vajadzīgs arī, lai aprēķinātu vidējo jaudu virs kādu laiku, tad jums ir nepieciešams, lai pārvērstu tiesības lineārās vienībās (vati), veiciet vidējais izmantojot lineārās vienībās, tad konvertēt atpakaļ uz dBm.

Jo nulles standarta režīmā, displeja parādīja pilnīgu varu izvēlēties, ja joslas platums (Rezolūcija Bandwidth), kas ir 10MHz atbilstoši iestatījumiem norīkotajiem. Tātad, displejs parāda kopējo integrēto varu pār 10MHz vs laiks. Ja jūs atstāt vienības kā dBm, tad vienkārši atņemt mazāko signāla lielumu no lielākajiem, un tas dos jums izbalināt dziļums dB. Tas skaistums logaritmisko vienību - kļūst dalīšanas problēmu par atskaitīšanas ...
OK OK. Man ir pievienots doc un table.1 tie ir aprēķināti fedings dziļumu. Skatīt un pateikt, vai tie ir aprēķināti, kā jūs teicāt. Lūdzu doc ​​pievienots.

Es apskatīju caur jūsu papīra. Viņš noteikti nav aprēķinot izbalēšanu dziļumu līdz max-min, vai pat vidējā-min. Viņš varētu būt balstot to par varbūtību saite pieejamību (lai gan tad to parasti sauc izbalināt starpība). Diemžēl viņš nav definēts, kā viņš aprēķina to.

Bet reālā radio kanāls ir varbūtība. Tā izbalināt ir arī varbūtība. ko jums vajag?

Man vajag atrast izbalēšanu dziļumu, pārbrauktuvi ātrumu un vidējo izbalēšanu ilgumu no saņemtā finansējuma. Vai varat lūdzu man pateikt procedūru, lai atrastu to no spektra analizatoru, būtu noderīga mani.

Jo izbalināt ir daudzveidīga ar laiku, un spektra analīze tikai paraugi signālu, ļoti īsā laika periodā fiksētu frekvenci, tas varbūt nav laba ideja, lai measrue izbalināt ar SA.

OK .. Bet man ir tikai spektrometru. Tātad, pēc tam kļūst saņemto signālu, vai ir kāds veids, kā noteikt izbalināt? Jo lielākā daļa papīra viņi ir izmantojuši spektra analizatoru, bet nav aprakstītas skaidri par mērījumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back