S
sakthivel.eee
Guest
Dear All, tas ir sakthivel no Varroc Enginnering. Es strādāju par inženieri ar R & D. Es gribu dizains, kas nav apgriežot Buck-palielināt DC-DC pārveidotāju. Es esmu jauns, lai DC-DC pārveidotājs design.The spec ir zemāk. Buck Ieejas spriegums: 48V Izejas spriegums: 10Volts, 45amps Boost ieejas spriegums: 10V Izejas spriegums: 48volts, 45amps Mans jautājums ir, kāda būs aptuvenā pārslēgšanās fequency par praktiskā vērtību induktors un kondensators šim augstāko reitingu? (Es zinu, ka kā komutācijas frekvence pieaug, induktors lielums samazinās. Pārejot zaudējumi pieaug) Es tryed aprēķināt induktivitāte vērtību, 20kHz, komutācijas frekvence. Man apkārt 400uH. Bet es uzzināt, ka 400uH @ 45amps ir diffcult nokļūt tirgū. Tas tā? Ja tā ir, cik daudz induktivitāte vērtību, mēs iegūsim, lai 45amps? IS 20kHz ir pārāk zema komutācijas frekvence DC-DC pārveidotājs? Parasti par augstāko reitingu DC-DC Conveter (45 ampēri 48 volti), kas būs komutācijas frekvence praktiski izmantot? Thnaks iepriekš Thanks & Regards, S. Sakthivel