Reg: Pāreja Frequency DC-DC pārveidotājs

S

sakthivel.eee

Guest
Dear All, tas ir sakthivel no Varroc Enginnering. Es strādāju par inženieri ar R & D. Es gribu dizains, kas nav apgriežot Buck-palielināt DC-DC pārveidotāju. Es esmu jauns, lai DC-DC pārveidotājs design.The spec ir zemāk. Buck Ieejas spriegums: 48V Izejas spriegums: 10Volts, 45amps Boost ieejas spriegums: 10V Izejas spriegums: 48volts, 45amps Mans jautājums ir, kāda būs aptuvenā pārslēgšanās fequency par praktiskā vērtību induktors un kondensators šim augstāko reitingu? (Es zinu, ka kā komutācijas frekvence pieaug, induktors lielums samazinās. Pārejot zaudējumi pieaug) Es tryed aprēķināt induktivitāte vērtību, 20kHz, komutācijas frekvence. Man apkārt 400uH. Bet es uzzināt, ka 400uH @ 45amps ir diffcult nokļūt tirgū. Tas tā? Ja tā ir, cik daudz induktivitāte vērtību, mēs iegūsim, lai 45amps? IS 20kHz ir pārāk zema komutācijas frekvence DC-DC pārveidotājs? Parasti par augstāko reitingu DC-DC Conveter (45 ampēri 48 volti), kas būs komutācijas frekvence praktiski izmantot? Thnaks iepriekš Thanks & Regards, S. Sakthivel

Buck izejas jauda ir 450W un palielināt izejas jauda ir 2160W. Vai tas ir labi?

Nē tie visi r aptuveni specifikāciju.. Es gribu zināt tikai komutācijas frekvence.

Izmantojot labas kvalitātes ferīta serdeņus var doties no 70 līdz 150kHz.

labi, ja jūs varat iet pilnu shematisks es to apskatīt. par transformators, risinājums ir Jums wid sevi. Nav šaubu. newton.b @ live.com [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] par transformators, risinājums ir Jums WIND transformators pats . Nav šaubu.

HI Patiesībā Mani šaubas ir wheather 20kHz ir par mazu, 45Amps DC-DC Converter darbību? 45Amps 500uF Induktori ir pieejamas tirgū? Vai tas optimestic to izmantot DC-DC Converter? Kāda būs izmēru induktors

Hello! Daudzās DCDC mikroshēmas, komutācijas frekvence ir daži simti kHz. Tāpēc es domāju, ka 20 k nepietiek. Jūs teicāt, augstfrekvences trūkums ir tas, efektivitātes zudumu. Patiešām, jo vairāk jūs esat pārejoši valstis sastāvdaļu, jo vairāk patēriņam. Bet no otras puses, augstas frekvences ļauj jums izveidot vienkāršu spoles ar dažiem cilpas bieza vara. Tā kā efektivitāte ir atkarīga arī no spoles pretestību, tad, ja jums ir pienācīga efektivitāti. Pārbaudiet arī FET ir krustojumam kapacitātes. Dora.

HI, IS 500uH @ 45Amps praktisko vērtību? Vai tas ir pieejams tirgū vai tā ir tik liela vērtība DC-DC pārveidotājs pieteikumu? Paldies jau iepriekš, Thanks & Regards, Sakthivel.S

Ar straumēm iesaistīts un ja efektivitāte ir svarīgi, es gribētu apskatīt poli-fāzes regulatoru un sinhrono taisngriezis kontrolieriem. Tās ļauj veidot pārveidotāji darbojas līdz pat un ārpus 1MHz un panākt lietderības 98% vai vairāk. Izmantot poli-fāzes ieguvums ir slodze tiek dalīta, kas ļauj izmantot mazāku un ātrāku slēdžu ierīcēm un samazināt zaudējumus induktors. Ar palielināt regulators, maksimālā induktors pašreizējo parasti ir daudz augstākas nekā strāva, lai jums ir skatīties, kas paredzēti kodols saturation.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back