reflectarray simulācijas, izmantojot CST MWS

P

panou

Guest
[SIZE = "3"] Dear all, Es cenšos modelētu reflectarray izmantojot CST Mikroviļņu STUDIO. Reflectarray ir 18 * 18 apļveida masīvs ar rādiusu apmēram 4'', 13GHz centrālo frekvenci. Es, izmantojot mainīgā lieluma ielāpi šajā reflectarray. Pašlaik es esmu, izmantojot vienkāršu viļņvada kā barību, neizmantojot ragu barību. Bet, kad es mēģināju izmantot pārejošas solver, kļūda: [COLOR = "red"], atmiņas resursi izsmelti mēģinot piešķirt matrices. Kļūdu, aprēķinot slover matricā. [/Color] Varbūt man ir nepieciešams izmantot jaudīgāku datoru milzīgs matricām? Ikviens ir simulēta reflectarray izmantojot CST? Any help? Paldies! Best, Panou [/SIZE]

Update: Es mēģināju izmantot Integral Equation Solver, tas darbojas, bet aizņem tooooo ilgu laiku.
[SIZE = "3"] Dear all, Es cenšos modelētu reflectarray izmantojot CST Mikroviļņu STUDIO. Reflectarray ir 18 * 18 apļveida masīvs ar rādiusu apmēram 4'', 13GHz centrālo frekvenci. Es, izmantojot mainīgā lieluma ielāpi šajā reflectarray. Pašlaik es esmu, izmantojot vienkāršu viļņvada kā barību, neizmantojot ragu barību. Bet, kad es mēģināju izmantot pārejošas solver, kļūda: [COLOR = "red"], atmiņas resursi izsmelti mēģinot piešķirt matrices. Kļūdu, aprēķinot slover matricā. [/Color] Varbūt man ir nepieciešams izmantot jaudīgāku datoru milzīgs matricām? Ikviens ir simulēta reflectarray izmantojot CST? Any help? Paldies! Best, Panou [/SIZE]

CST MWS nav piemērots lieliem struktūru. Tā pamatā ir Finite integrāciju Tehnika un izmanto tilpuma discretization. Es domāju, jums vajadzētu izmantot ADS Momentum no FEKO Software. Tās ir balstītas uz Moment metodi. Tāpat, ja jums ir iepazinušies ar Ansoft HFSS, lai jūs varētu izmantot Floque robeža nosacījums, lai pārvarētu šo problēmu.

Paldies, es centīšos FEKO. Es, izmantojot mainīgā lieluma plankumi reflectarray, tas nav periodiska elementāršūnā. Vai es joprojām izmanto Floque robeža? Es domāju, Floque robežu piemēro tikai masīva, kuras elementi ir visi vienādi.
CST MWS nav piemērots lieliem struktūru. Tā pamatā ir Finite integrāciju Tehnika un izmanto tilpuma discretization. Es domāju, jums vajadzētu izmantot ADS Momentum no FEKO Software. Tās ir balstītas uz Moment metodi. Tāpat, ja jums ir iepazinušies ar Ansoft HFSS, lai jūs varētu izmantot Floque robeža nosacījums, lai pārvarētu šo problēmu
.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back