reflectarray simulācija

F

fengzujian

Guest
hi friend! Vai ir kāds, kas farmilar ar reflectarray vai arī ir dažas noderīgas darbs, pirms var dot man kādu palīdzību par to ir simulācija.

tā iespējams CST. Man ir modelētu 24cm * 24cm vienā slānī reflectarray ar ragu barības X joslā. paiet 3h, lai modelētu.

[Quote = fengzujian] hi friend! Vai ir kāds, kas farmilar ar reflectarray vai arī ir dažas noderīgas darbs, pirms var dot man kādu palīdzību par to ir simulācija. [/quote] hi, kāda veida reflectarray šūnu u vēlaties? DRA, microstrip, atvērumu kopā, mainīgs slotu zemes, pagriezt elementi, tuvuma sapārotas, stacked, multilayers apaļu polarizēta, vai lineāras polarizētā pls attiecināt tikai uz vienu cerian kā mēs varētu palīdzēt saistībā ar

Es esmu arī strādā ar reflectarrays .. Man ir izmantoti HFSS un IE3D, kas simulē bloki veidoti no metāla plāksterus un slots ..

hi aamir064 kā u know reflectarray ir galvenais trūkums, ka ir ierobežots joslas platums, daži dokumenti runāt par uzlabošanu, šo trūkumu kādas idejas būs labas šeit diskusiju draugs, var pls augšupielādēt jebkuru simulē failu zem IE3d, kas varētu palīdzēt kādi r soļi modelēšana IE3D (ostas, sienas) uc Attiecībā

labi IE3D i ir izmantoti plaknes viļņa ierosināšanas un neviens robežnosacījumi .. Man ir vilkta radiācijas modeli E un H plaknē. Šobrīd man ir imitētas 16x16 šūnu ne-vienotas plāksteris atspoguļo array@12.5 GHz. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] kādas ir specifikācijas, jūs sadarbojaties?

hi aamira064 thanks for ur atbilde es gribētu jautāt, vai IE3d varētu saņemt posma gabala šūnu, piemēram, HFSS, CST, kas ir mans jautājums, varētu i izmantot feeder ragu ar masīva ie3d? i izmantot cst manā simulācijas, izmantot visa konstrukcija līdz 31 * 31 šūnas, es izmantoju visus manā dizains DRA (dielektriskā resonator antena) uz abdulhady

I dont domāju, ka viens var izmantot, ragu barībā, IE3D, jo tas strādā par Planar struktūras ... bet man arī es esmu ieinteresēts imitē reflectarrays ar ragu ierosmes .. Ja dažas viens ir experiance un parauga projektu .. lūdzu dalīties.

[Quote = aamir064] I dont domāju, ka viens var izmantot, ragu barībā, IE3D, jo tas strādā par Planar struktūras ... bet man arī es esmu ieinteresēts imitē reflectarrays ar ragu ierosmes .. Ja dažas viens ir experiance un parauga projektu .. lūdzu dalīties. [/quote] hi, galvenais jautājums ir, kā u get posma skaitlis parauglaukuma pret šūnu dimensija IE3D tāds ir mans jautājums? in CST, HFSS tas ir tik viegli iegūt, ka

Hi abdoeng, :) Vai jūs mēģināt simulēt pārdomu fāzē vienu vienību, šūnu ar slīpu incidents vilnis CST? Paldies

Hi abdoeng, :) Vai jūs mēģināt simulēt pārdomu fāzē vienu vienību, šūnu ar slīpu incidents vilnis CST? Paldies
jā, ar tādu pašu rezultātu kā HFSS

Tātad, kā jūs modelētu pārdomu posma slīpi incidents vilnis CST? Man ir modelētu pārdomu posms normālu incidents vilnis CST ar viļņvada ostas uz augšu un pareizu robežu stāvoklī, man ir jāmēģina atrast veidu, lai pagrieztu viļņvada ostā, lai imitētu slīpā incidents vilnis, bet nespēj to izdarīt. Thanks a lot.

floquet režīmā nepieciešama periodiska struktūra tāpēc mēs izmantojam elementāršūnā x un y, un automaic ostas jābūt augšu un uz leju šūnu, ja vien nav E diriģents lidmašīnu pie zemes

Paldies par sadales metodi. Es esmu tikai iesācējs par floquet režīmā, joprojām ir izplūdis. Izskatās man ir nepieciešams iztērēt vairāk laika, lai uzzinātu par floquet režīmā. Anyways really appreciate jums. :)

floquet režīmā nepieciešama periodiska struktūra tāpēc mēs izmantojam elementāršūnā x un y, un automaic ostas būt labākajā un uz leju šūnu, ja vien nav E diriģents plaknes uz zemes
Hi abdoeng, Vai jums ir definēt two floquet ostā, tajā pašā laikā, vienas ostas uz augšu un vienas ostas apakšā elementāršūnā? Ja man ir zemes plakni, tik cik floquet ostas i ir izvirzīti? Paldies

hi, kāda veida reflectarray šūnu u vēlaties? DRA, microstrip, atvērumu kopā, mainīgs slotu zemes, pagriezt elementi, tuvuma sapārotas, stacked, multilayers apaļu polarizēta, vai lineāras polarizētā pls attiecināt tikai uz vienu cerian kā mēs varētu palīdzēt saistībā ar
hi paldies par jūsu uzmanību mans darbs ir par DRA reflectarray un speciāli atvērumu kopā, bet man nav simulēt to labi man nav simulēt diafragma apvienojumā plāksteris, pārāk (speciāli att 3.20.table 3,1 Encinar reflectarray grāmatā) pls palīdzēt mee

DRA reflectarray ir diezgan izaicinājums, pat jums ir labs simulācijas rezultātā, jo īpaši, ja jūs nākt uz izgatavošanas DRA reflectarray, praktiski ir ļoti grūti novietot visas DRA blokus precīzi kā to, kas jums ir paredzēti simulācijas un gatavo DRA reflectarray vienmēr beigās līdz ar DRAs pozīciju get nobīdīts 0.5mm-1mm vai pagriezt par 1 grādu 2 pakāpe ir atkarīga no tā, cik labi jūsu prasmes. Tā kā daudzi elementi tika izmantots visus šos mazos kļūda būs saskaitīt un dod lielu atšķiras eksperimenta rezultāti.

DRA reflectarray ir diezgan izaicinājums, pat jums ir labs simulācijas rezultātā, jo īpaši, ja jūs nākt uz izgatavošanas DRA reflectarray, praktiski ir ļoti grūti novietot visas DRA blokus precīzi patīk tas, ko jūs izstrādāta simulācijas un gatavo DRA reflectarray vienmēr beigās ar DRAs pozīciju get nobīdīts 0.5mm-1mm vai pagriezt par 1 grādu 2 pakāpe ir atkarīga no tā, cik labi jūsu prasmes. Tā kā daudzi elementi tika izmantots visus šos mazos kļūda būs saskaitīt un dod lielu atšķiras eksperimenta rezultātus
hi paldies, bet tagad, es nevaru simulēt to. Laba mans darbs atveres kopā DRA, jūs varat man palīdzēt ? tiešām, es nevaru modelētu diafragma apvienojumā plāksteris, un es nesaprotu, tā ir problēma.

hi do kāds khow par reflectarray joslas? kāpēc posms līkne joslas platumu, jābūt paralēlai? man palīdzēt plz!

mēs definējam 1 dB joslas platums iegūt attēlā otrkārt, reflectarray izpildes ir atkarīga pilnīgi par skaitli līknes, lai vairāk linearitāte radīt vairāk plašas joslas platumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back