F
fengzujian
Guest
hi friend! Vai ir kāds, kas farmilar ar reflectarray vai arī ir dažas noderīgas darbs, pirms var dot man kādu palīdzību par to ir simulācija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jā, ar tādu pašu rezultātu kā HFSSHi abdoeng, Vai jūs mēģināt simulēt pārdomu fāzē vienu vienību, šūnu ar slīpu incidents vilnis CST? Paldies
Hi abdoeng, Vai jums ir definēt two floquet ostā, tajā pašā laikā, vienas ostas uz augšu un vienas ostas apakšā elementāršūnā? Ja man ir zemes plakni, tik cik floquet ostas i ir izvirzīti? Paldiesfloquet režīmā nepieciešama periodiska struktūra tāpēc mēs izmantojam elementāršūnā x un y, un automaic ostas būt labākajā un uz leju šūnu, ja vien nav E diriģents plaknes uz zemes
hi paldies par jūsu uzmanību mans darbs ir par DRA reflectarray un speciāli atvērumu kopā, bet man nav simulēt to labi man nav simulēt diafragma apvienojumā plāksteris, pārāk (speciāli att 3.20.table 3,1 Encinar reflectarray grāmatā) pls palīdzēt meehi, kāda veida reflectarray šūnu u vēlaties? DRA, microstrip, atvērumu kopā, mainīgs slotu zemes, pagriezt elementi, tuvuma sapārotas, stacked, multilayers apaļu polarizēta, vai lineāras polarizētā pls attiecināt tikai uz vienu cerian kā mēs varētu palīdzēt saistībā ar
hi paldies, bet tagad, es nevaru simulēt to. Laba mans darbs atveres kopā DRA, jūs varat man palīdzēt ? tiešām, es nevaru modelētu diafragma apvienojumā plāksteris, un es nesaprotu, tā ir problēma.DRA reflectarray ir diezgan izaicinājums, pat jums ir labs simulācijas rezultātā, jo īpaši, ja jūs nākt uz izgatavošanas DRA reflectarray, praktiski ir ļoti grūti novietot visas DRA blokus precīzi patīk tas, ko jūs izstrādāta simulācijas un gatavo DRA reflectarray vienmēr beigās ar DRAs pozīciju get nobīdīts 0.5mm-1mm vai pagriezt par 1 grādu 2 pakāpe ir atkarīga no tā, cik labi jūsu prasmes. Tā kā daudzi elementi tika izmantots visus šos mazos kļūda būs saskaitīt un dod lielu atšķiras eksperimenta rezultātus