Rediģēšanas PAL video signāla

G

g_shyam1682

Guest
Sveiki draugi es dizains pretapelācijas bārs projekts, kurā, man ir rediģēšanas PAL video signāla un padarīt vienu horizontālu un vienu vertikālu melnu līniju uz CCTV Monitor My aparatūra - PIC 18F4431, 20MHz Crystal - LM1881 Mans Horizontālā līnija ir OK Bet mans vertikāls līnija ir svārstīgs, i izmantot vēlēšanu programmu, lai atklātu horizontālu sinhronizāciju, kas ir mīklas, Polling Programmēšana vai pārtraukt plānošanas atklāt horizontālo sinhronizāciju? kāda ir problēma ar manu vertikālā līnijā? Lūdzu, palīdziet man, lai uzzinātu manu problēmu

Jums jābūt izmantojot pārtrauc. Pat tā, es neesmu pārliecināts, ka jūs saņemsiet ļoti stabils vertikālu līniju, izmantojot mikrokontrolleru. Keith

[Quote = IanP] Ja jūs to pareizi ar pārtrauc es neredzu nekādu iemeslu, kāpēc to nevajadzētu būt stabils .. [/Quote] Tas ir atkarīgs no jūsu definīcijas stabils. Pārtrauc ir latentuma, kas atšķirsies atkarībā no precīza laiku pārtraukt attiecībā pret to, ko procesors dara tajā laikā. Procesors pulksteni posms atšķirties līniju. Ja al šie pievienot līdz pat mazāk nekā biezums no vertikālās līnijas jums ir gūtas, tad tas varētu būt pietiekami labs. Attiecībā uz pieteikumiem Esmu strādājis par man ir radījuši pikseļu pulksteni posms bloķēta uz līnijas un brauc video ar aparatūru (FPGA), lai attēls ir rock ciets. Keith.

[Quote = g_shyam1682] Sveiki draugi Es dizains pretapelācijas bārs projekts, kurā, man ir rediģēšanas PAL video signāla un padarīt vienu horizontālu un vienu vertikālu melnu līniju uz CCTV Monitor Mans aparatūra - PIC 18F4431, 20MHz Crystal - LM1881 Mans Horizontāla līnija ir OK Bet mans vertikālā līnija ir svārstīgs, [/quote] Man ir izmantots viens 64uS Timer rediģēt vertikālo līniju tas ir darbs mīklas par vienā rāmī, bet nākamajā kadrā, amats vertikālā līnijā ir pārmaiņas, lūdzu, iedodiet man kādu mājienu vai kādu piemēru kods. Manā projektā, PIC 18F4431 jābūt tur.

Jo PAL TV signālu otrais lauks ir interlaced un sāk tās progress skenējot no centra ekrāna augšpusē nevis no augšas pa kreisi, kā pirmais lauks sākusies.

Paldies barrybear
Jo PAL TV signālu otrais lauks ir interlaced un sāk tās progress skenējot no centra ekrāna augšpusē nevis no augšas pa kreisi kā pirmais lauks sāka.
Vai jūs varat sniegt man kādu piemēru "C" valodas kodu. Mans Micro ir PIC18F4431

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back