Reaktīvā pašreizējās aprēķināšanas

M

Mithun_K_Das

Guest
Kā mēs varam izmērīt reaktīvā strāva līnijas? Es gribu, lai izmērītu reaktīvs tikai daļēji, lai es varu izlemt, vai slodze ir induktīva, capacitive vai pretestības.

Jums ir nepieciešams arī, lai mērītu spriegumu, lai ņemtu fāzē drift atsauces. + + +

Es saprotu. Bet ir nepieciešams informāciju informācija. man vajadzētu izmantot īpašus CT

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 04:21 ---------- Previous post? bija 04 : 17 ---------- </span></span>
Reiz es mēģināju ar CT ar fāžu nobīdes no 90 ° ar primāro un sekundāro tinumu. Bet diemžēl tā strādāja nav tik apmierinoša.

Hi Izmantojot tikai mikrokontrolleru (+ A2D), lai novērtētu, ir sarežģīts uzdevums Izmantojiet AD7753 no analogās ierīces, lai mērītu reaktīvo strāvu. Visu labāko Bobi Visu labāko Bobi

Ja Jūs tikai vēlaties zināt, pārvietošanas leņķis, nav īsta / reaktīvās jaudas lielumu, apstrādes sprieguma un strāvas polaritāte ar salīdzinājuma ir pietiekams.

Tas nozīmē, es vienkārši nepieciešams, lai noteiktu laika starpība starp sprieguma un strāvas viļņiem? Tātad, jūtot sprieguma un strāvas un pārvēršot tās kvadrātveida vilnis. tad mērīšanas laika starpība starp diviem viļņu? Paldies par ideju.

Jā, tieši tā. Pastāv arī vienkāršu "analog" mērīšanas metodi. Piesakies C un V kvadrātveida viļņi XOR vārtiem un nosūta izejas RC filtru. Vidēji signāls ir proporcionāls pārvietošanas leņķis (bez zīmes). Lai saņemtu zīmi (induktīvs vai capacitive pārvietošanu), jums ir noteikt, C / V malu secība, piemēram, ar DFF. Precīzu mērījumu pārvietojuma leņķa ar procesoru taimeri, bandpass vai zemfrekvenču filtru nomāc harmonikas būt noderīgi.

Jūs izmantojat sinusoidālu spriegumu, ja jā, tad to var izdarīt divos veidos analog modulācijas vai DSP rezultāts būs lielumu kvadrātiskās sastāvdaļas, ti, In-posmā daļa no pašreizējās un 90 grādu no fāzes komponentu to var arī izmantot, lai aprēķinātu kompleksa pretestība

asimkumar, jūs varat izskaidrot šo sīkāk, lūdzu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back