Reading pašreizējās ar INA168

F

fuzzzy

Guest
Hi,

Es cenšos lasīt pašreizējās plūst ar relay, izmantojot INA168.

Es izmantoju 0,33 omi šunta resistore un 49,9 K slodzes pretestība ir 10 reizes Gain.V ir 12V un INA 168 elektroenerģijas padeves 5V.
Mana problēma ir tā, ka par kravas rezistoru man nav lasīt sprieguma Es ceru, ka no formula.

Es novērtē pašreizējo ar amperometre un tas atšķiras no Thet i lasa INA168.Es esmu diezgan pārliecināts, ka pašreizējā es izlasīju ar amperometer ir precīzs.kas būtu mana problēma?

Es izlasīju 19mA ar amperometre un 24mA ar INA168.Releja pretestība ir aptuveni 73OHM.

Thanks a lot

Man nav gluži saprast, ko jūs domājāt, nolasot 24mA ar INA168.INA168 ražos spriegumu, kas ir saistīts ar ieejas strāvu, izmantojot šādu formulu: Vout = iin * R * Rload/5kΩ.Jūsu gadījumā, Rload ir 49.9kΩ, lai dod jums iegūt aptuveni 10.Bet rezistoru produktu sajūtu, R ar ieejas strāva ir 0.33Ω * 19mA = 6.27mV.(Tas ir zemāks par minimālo ieteicamo par 10mV.) Ar peļņu 10 produkcija būtu jāuzskaita 62.7mV.
Vai jums pasākums spriegumu tuvu, ka?

Tāpat ņemiet vērā, ka INA168 ir kompensēt no 0.2mV tipisku, 1mV maks.Kas ievieš būtiskas kļūdas.Add to, ka rezistoru precizitāti sajūtu un INA168 pats, 2% maks.Plus, ar izejas spriegums mV diapazonā, tas ir iespējams Jūsu voltmetrs ieviesīs dažas kļūdas, too.
Manuprāt, tas ir avots kļūdas: pārāk mazs, sajūta rezistors.Tas rada nelielu nozīmē spriegumu, kura ietekmē ofseta un turklāt rada nelielu izejas spriegums, kas savukārt ietekmē mērījumu kļūdas.

Tātad, lai atrisinātu problēmu, ja strāvas diapazons nav daudz lielāks par 20mA, pēc tam atlasiet lielāku izjūta rezistors, lai iegūtu sajūtu sprieguma aptuveni 100mV pie max.strāvu.Piemēram, ja atlasāt 50mA diapazonu, tad sajūta pretestība ir R = 100mV/50mA = 2Ω.

Ar to, ka jūsu faktiskā jēga spriegums būs 2Ω * 19mA = 38mV.Reizināta ar 10, jums vajadzētu saņemt par 380mV, ko var izmērīt daudz precīzāk.Un jūs varat palielināt peļņu, too, lai iegūtu vairāk produkcijas, ko var izmērīt daudz precīzāk.Slodzes pretestība var būt apgrieztām, lai pielāgotu izejas sprieguma diapazons, lai atbilstu jūsu pieteikumu.Ar sajūta rezistors es ierosināju, jūs saņemsiet par 1V par 50mA pašreizējo, tā mērīšana kļūst vieglāk.Jūs varat arī piliens iegūt līdz 5 un saņemt 500mV par 50mA ieejas strāvu.Tas nozīmētu 190mV pie 19mA, padarot mērījumu patiešām viegli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back