S
saran7507
Guest
Sveiki visiem,Es gribu izveidot Helix antena, i got teorētisko vērtību, izmantojot tīmekļa vietni, turpmāk:
http://jcoppens.com/ant/helix/calc.en.php
Tāpēc tagad, es vēlos, lai izveidotu Helix antena praktiski par freq 3.55GHz.Man vara stieple (biezums) 1.6mm,
no.of aprit = 20,
savukārt atstarpi = 0.1wavelength.
viļņa garums = 83.3mm
Diametrs (iekšējais) = 29.4mm
1) kosmosa winding = 8.3mm,
2) kopējais garums = 166.6mm,
3) min.reflector izmērs = 52mm,
4) atstarotājs / diriģents atdalīšana = 0.8mm
5) kopējais garums diriģents = 1859mmTheoritical iegūt = 22.02dBi.Man ir ieguvuši PVC caurules.Diametram PVC caurule ir 27mm tā, kad es vējš vara stieple un visbeidzot tas dod gandrīz 30mm diametrā.Tālāk, i vējš vara stieple saskaņā ar kosmosa winding 8.3mm par katru kārtas.
Tagad mans jautājums ir:
a) cik daudz būtu ievade impedance par spec iepriekš.b) Ja man ir nepieciešams, lai pievienotu pasaknis saskaņošana, piemēram, pievienojot vienu galu vara lente vara stieple un otru vara lente ar pin n tipa.PLZ atbilde mani.
Paldies.Sveicieni,
Saran
http://jcoppens.com/ant/helix/calc.en.php
Tāpēc tagad, es vēlos, lai izveidotu Helix antena praktiski par freq 3.55GHz.Man vara stieple (biezums) 1.6mm,
no.of aprit = 20,
savukārt atstarpi = 0.1wavelength.
viļņa garums = 83.3mm
Diametrs (iekšējais) = 29.4mm
1) kosmosa winding = 8.3mm,
2) kopējais garums = 166.6mm,
3) min.reflector izmērs = 52mm,
4) atstarotājs / diriģents atdalīšana = 0.8mm
5) kopējais garums diriģents = 1859mmTheoritical iegūt = 22.02dBi.Man ir ieguvuši PVC caurules.Diametram PVC caurule ir 27mm tā, kad es vējš vara stieple un visbeidzot tas dod gandrīz 30mm diametrā.Tālāk, i vējš vara stieple saskaņā ar kosmosa winding 8.3mm par katru kārtas.
Tagad mans jautājums ir:
a) cik daudz būtu ievade impedance par spec iepriekš.b) Ja man ir nepieciešams, lai pievienotu pasaknis saskaņošana, piemēram, pievienojot vienu galu vara lente vara stieple un otru vara lente ar pin n tipa.PLZ atbilde mani.
Paldies.Sveicieni,
Saran