Re: pēdējā gadā Projekts: Design Zigbee Antenas 2.4G

K

kurt113

Guest
Sveiki visiem

Es esmu jauna šeit un atvainojamies par notrulināts jautājumiem.

Es tagad hurrying manā pēdējā gadu projektu

projektēt antena par Zigbee
ar IE3DJautājumi:
1.Kuriem viens ir labs?Dipola, inversās-F, Patch?

2.Kas ir antenas īpašu par Zigbee?

3.Vai antena par Zigbee pats, Bluetooth?

4.Kā var dabūt IE3D antena paraugus?Please help ..

PateicībaKurt: |Pievienots pēc 12 minūtēm:Mani Uni paredz man izvēles no substrāta

Lūdzu, skatīt fotogrāfiju izvēli ..

Kurām viena ir labākais projektējot Zigbee antena?THXX x 10000000
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Lasīt dažus pieteikumā norāda, no frescale freescale.com In RF iedaļā par zigbee raiduztvērēja Jūs varat atrast daudz informācijas par dizainu PCB antennas par 2.4GHz

Gorkin.

Es domāju, ka zigbee antena nav pārāk plaša, joslas platumu, lai jūs varētu izmantot plāksteris vai pifa

Iepazīstieties ar standarta IEEE 802.15.4, ir noderīgs stuff par antenu.Man būvētas pieteikums tam, kamēr ago izmantojot CC2430.

Labs punkts zināt ir tas, ka Chipcon ir ierosinājusi antena par zigbee.Pārbaudiet pieteikuma zināšanai CC2430.Tas ir ļoti labi, man nav mēģinājis to, bet es esmu pārliecināts, ka tā darbojas.

Es e-pastu jums AP, ja jums ir problēmas lejupielādēt to.

Uzgaidiet jāgaida, I'll pievienot savu dizainu.
Saudzē sevi

Un vērtības

Cienījamie Kurt,

Vai jums ir no CityU Honkongas?

Es esmu par FYP šī gada, tā tomēr ir "Antena par WiMAX".Vai jums prātā sūtīt man atsauces saņēma 2 gadus atpakaļ?Es steidzami veidā šo laiku ......

Pateicība!

Parasti tos iespiež antenas norādīts ZigBee chip uzņēmumi klāt ļoti slikti sniegumu.

Jums vajadzētu izmeklēt citi (lielāki) antenu, ja klāstu, Zigbee ir pārāk īss.I guess plāksteris antena ir OK (lai gan mazās joslā tā varētu būt problēma).Pifa arī ir laba, bet es vēlētos aiziet uz 3D vienu, nav drukāts.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back