Re: Kā atrast iegūt?

S

saran7507

Guest
Hi All,

Es esmu projektēšana plāksteris antenas 2.7GHz.Es, izmantojot slaucīšana oscilatoru kā raidītājs ar sūknēšanas 10dBm un spektrometru kā uztvērējs un kļūst-35dBm.Attālums btw šis uztvērējs ir 1.5m.

Aprēķinot saite budžets, es saņemu 0.8dBi.

Mans jautājums ir šāds:

Radiofrekvenču spektra analizatoru, es noteikti atskaites līmenis 0dBm.Ja es palielināt atskaites līmenī 18dBm (piemēram )...... vairāk vai mazāk man īsu vilnim .....
Tātad, kā es varu iegūt labu lielu peļņu?Vai kāds man pateikt iestatījumus FSG R & S spektra analizatoru?Dodiet man ieteikums par to, plz.Pievienots pēc 2 minūtēm:substrāta materiāls ir FR4.

Iet caur diskusiju
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=335819

Ja jūs izmantojat sweep ģenerators, kas nav synced uz slaucīšana ar spektra analizatoru, tad tas būs grūti iegūt stabilu lasījumā.Būtu labāk noteikt slaucīšana laikā ģeneratora tās shortes noteikšanu un ka SA ilgi, lietojot maz slaucīšana punktus un lielāko RBW / VBW iestatījumu.

Jūsu ceļš zudums ir 44.6dB.Jums arī jāzina kabeļa zudumus un mērīšanas antenu iegūt, lai izmērītu antenas iegūt jūsu AUT.Man šķiet, ka 0.8dBi par FR4 antenas nav pad (plāksteris antena efektivitāte parasti ir <50%, tādēļ jūs pasākums 3dB zaudējums jau tāpēc, ka zaudējums tangenss FR4 materiāla).Mazāku zaudējumu antena būtu PIFA piemēram.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back