Re: FFT analīze frekvenci uz ciparu pārveidotājs

P

pichuang

Guest
Sveiki visiem,

Man strādā pie projekta tiesības tagad, kas saistīts ar FM modulatoru un biežums discriminator.Produkciju FM modulatora tērēta frekvenču discriminator sastāvēja no Dual moduļa Divider (DMD) un Digital Flip kritiens (DFF).Lai noteiktu dinamisko diapazonu šo dizainu, man ir nepieciešams, lai veiktu FFT analīze pie izvada no DFF.Tomēr, kad es pārvērstu laika domēna signālu frekvenci balstīta, visi Es redzu ir balts troksni līdz šim.

Es testa sastāvdaļas atsevišķi, un tie visi darbojas pareizi.Labais tagad es domāju, ka cēlonis ir nepareizs FFT konfigurācijā.Vai kāds ir pieredze ar šāda veida analīzē?

PiercePievienots pēc 21 minūtēm:Čau,

Pēc nedaudz meklēt uz klāja,
man konstatēja, ka šāds ziņojums, un es domāju, ka tas ir tad, ja mana problēma ir

Ar naalald @ "ir jautājums par Delta Sigma modulatoriem"
Es piezvanīju answer!Tas ir galvenokārt saistīts ar ". FFT" sintakse parametriem.Ir divi jautājumi:
1 - sākuma punkta (tstop) būtu jāizvēlas tieši pirms beigām phi2 fāzē.
2 - apstāšanās punkts, jāizraugās so: tstop = tstart nfft * ts, kurā nfft ir vairāki FFT punktiem, un ts ir paraugu ņemšanas periodā.
Pārliecinieties, ka nfft ir tiesības 2.
jiangxb bija taisnība!Thanks jiangxb!

Vai kāds zina, kādi naalald nozīmē ar to, ka sākuma punkts būtu jāizvēlas tieši pirms beigām phi2 posma?

Attiecībā uz otro punktu, uzņemties Mani izlases frekvenci 225Mhz.un tstart ir ļauj teikt 20uS.Pēc tam, lai 4096 paraugus, tstop = 20uS
4.096 * (1 / 2250000) = 1.84ms?

Novembrī PSB tās kadence kalkulators, es arī jāprecizē loga izmēru.Vai kāds iedodiet man dažas idejas par to, kā izvēlēties optimālu loga izmēru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back