Re: CAD programmas frekvences reizinātājs dizainparaugiem

G

gorilla_13

Guest
Ja jūs zināt jebkura programmas, uz kuru es varētu imitē frekvenču reizinātāja ķēde, izmantojot solis atveseļošanās diodes lūdzu, informējiet mani.nelineāriem CAD.

Jebkura harmoniskie līdzsvars simulators ir jāstrādā, ja modeļi ir pieejami.Mikroviļņu birojam ir divas SRD modeļiem.

Jo Mikroviļņu birojā i nevar nodot ievades, ka es gribu (piem., f = 0,5 Ghz, PWR = 20 dBm) Kura no avota elementi būtu izmantot?

Nolikt regulāru ostas, tad tiesības, noklikšķiniet uz rediģēt rekvizītus, tad mainīt portu veida avotu.Biežums ir noteikts vai nu projekta vai dokumenta rekvizītus.Apmācība aptver visu.

Man šo ziņu pie notikumu žurnālā:
Simulator: Noteiktais toņi jārobežojas, sākot no vienas

nezinu ..

Jūsu shematisks dizains ... tonis # s par visu ostās, ir contineous ...
Ja ne jūs iegūsiet šādas kļūdas paziņojumu ...

Ja jums joprojām ir problēmas, pievienojiet *. EMP fails es jums palīdzēšu ...--- Manju ---

Tas ir dizains.Tas ir impulsu ģeneratora frekvences reizinātājs.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Šeit jums iet ... strādāt projekta fails ir pievienots ...--- Manju ---
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hello gorilla_13,Es tikko noteikts Project Options -> Global vienībām MHz.
un projektu frekvences ir robežās no 50 līdz 1000MHz pa posmiem attiecīgi 50 MHz ....
Tas ir visiem ....--- Manju ---

Jūs patiešām noderīga cilvēkiem.
Bet, ja es gribu, lai pulsa viļņa signālu ķēdes Vai es varu pieslēgt ģeneratoru pēc ievades avota porta?Becaue i nevar vienkārši mainīt ostas ar ģeneratoru ..

Jūs domājat, ka SRD modelis mikroviļņu birojs ir labs?
Jo SRD diode ir divi parametrs Thar ir ļoti kritiska
1) dzīves laikā, vai uzglabāšanas laikā parasti vairākās ns
2) snap laiks parasti vairākās ps.
bet modelī mikroviļņu birojs nav uzdevums snap laiks
Es domāju, ka tas var dot ļoti daudz kļūdas varu highe rīkojuma harmonikas.
ir jebkura struktūra izstrādā frekvenču reizinātāja vai šūnu ģeneratoru ar SRD?
tas ir labs ar savu simulāciju?
ir jebkura struktūra ir laba un carful simulatoru par SRD dizains

i ir izstrādājusi mans draugs SRD biežums koeficientu, pamatojoties uz dažu veco HP pappers.rezultāts bija daudz harmoniku bet ne bieži, ka man bija sākotnēji aprēķināta (5 GHz).Tas ir kaut kur pie 2,5 GHz.un signāli ir tīra (-20 dBm).Ja tikai es varētu dot kaut ko līdzīgu 30 dBm ieejas jauda rezultāts būtu daudz labāk (i tikai 15 dBm)
MWO simulācijas ar tikai atrast pareizo pretestības mathing un tām ir neliela ideja par visu projektu (trūkuma dēļ, nosakot SRD parametrus)
Es cenšos atrast SRD datu bāzē ADS programma, kas ir daudz detalizētāka un profesionāli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back