Režīmi Circular viļņvada

R

redcrystalline

Guest
Sveiki, mana problēma ir par 1 un 2th veidos ir apļveida viļņvada, šķiet, ka šis divas vienādas, turklāt nogriešana frekvenču izmantošana netiek saskaņota ar analītisko aprēķinu, es esmu pievienots projekta Kas problēma? [PIEVIENOJIET = CONFIG] 55325 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 55326 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET] 55327 [/PIEVIENOJIET] Ar laba vēlējumiem Iman Akbari

Apļveida viļņvadi kopā ar kvadrātveida viļņvadi ir izdzimtenis veidiem, jo ģeometriskais simetrija. Tāpēc, lai gan pirmie divi veidi ir perpendikulāras, un patiešām ir pirmais abu veidu, tās ir tādas pašas nogriešana biežumu un to pašu pretestības. Vienīgā atšķirība ir viņu polarizācijas (sakarā ar azimutālo šķīdumā), kas, protams, ir perpendikulāras viena otrai. Have Fun

paldies par jūsu atbildi, bet kas par citiem transporta veidiem? Es domāju, ka es ceru, ka ir 2 nogriešana frekvences saskaņā ar 5 GHz, bet šajā gadījumā visi nogriešana frekvences ir virs 6Ghz, paldies vēlreiz par jūsu pacientam,

Nogriešana biežums tas viļņvada ir ~ 6.55GHz. Arī šai analīzei, dont gabals S12. Tas ir labākais gabals Real "un" Imaginary Gamma un novērot, kad Im Gamma ir lielāka par nulli. Jūs arī ir nepieciešama tikai darīt ostām vienīgais risinājums šai ... daudz ātrāk. Es gribu pārbaudīt jūsu math vēl vienu reizi, lai nodrošinātu jums nav pieļāvusi kļūdu. Šeit ir ātrs atsauce: [url = http://76.180.144.203/tntdiscount/cantenna.php] Cantenna Circular viļņvada antenu kalkulators - JavaScript [/url] Arī, lai palielinātu precizitāti HFSS šo simulāciju, dodieties uz HFSS-> acs operācijas,> Pirmā Mesh Settings un mainīt noklusēto virsmas perpendikula Novirze no 22.5degrees, teiksim, 5degrees. Kad es atrisinātu šo man nogriešana, kas precīzi atbilst teorētiskajam kā vienu mājas lapā. Have Fun Vēlāk

jā man bija kļūda par nogriešana biežumu aprēķina. starp citu, kāpēc dont darbu ar S12 vai S21 _ im izmantojot Advanced Engineering Electromagnetics (balanis) grāmatu un man nav jāsaskaras ar deģenerējas veidiem, jo ģeometriskais simetrijas jūs varētu man avota grāmatu, lūdzu? pateicoties tik daudz, jums reālu dāsnu vīrieti, vielen drēgns.

par "ģeometrisko simetriju" man tas, ko, kas lika man jauc bija balanis neminēja, bet im nav joprojām atbilst par šo tēmu, S12 un S21 nav piemērots, lai konstatētu nogriešana biežumu. Ar laba vēlējumiem

Nav tā, ka S parametri nav piemēroti ... Tas ir tikai, ka, ja jums rūp nogriešana frekvences vai jebkuru citu īpašumu viļņvada režīmā, kas ir raksturīga viļņvada īpašumu un jo īpaši īpašuma pavairošanas konstante. Ja iedomāto daļu gamma ir lielāks par nulli, tad ir pavairošanas veids. Tas ir ļoti vienkārši analizēt. Ja jūs izmantojat S parametri, kas, protams, varat, jūs galu galā, kam, lai pārliecinātos, ka jūsu viļņvada ir pietiekami ilgs, ka jūs varat droši atpazīt gaistošs veids, jo tas ir pietiekami bojāto līdz brīdim, kad tā sasniedz savu otro portu. Ir gadījumi, kad transporta veidu, ka, lai bojāto ir ilgs samazinājuma konstante, un tas var sajaukt, ja nav gatavi šādai režīmā. Arī ostas risinājums ir vienkārši 2D risinājumu, bet S parametrs risinājums ir pilnīga 3D risinājumu, kas ir dārgāks laika un resursu. Jūs varat darīt vai nu vienu ... Es ieteiktu ostu risinājumu. Bitte Sehr

tev taisnība, paldies par jūsu uzmanību un jūsu atbildes, visi savu atbildi ir noderīgi. vēlu jums vislabāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back