rakstveidā datus no PIC16F877 uz sd karti ....

M

manjung

Guest
hi ....

man ir nepieciešams veidot aparātus asinsspiediena mērīšanai, izmantojot PIC16F877, manā gadījumā, dati ir jābūt izņemot atmiņas karti, bet man nav kodu rakstīt datus atmiņas kartes ..

var kāds man palīdzēt?
šis ir mans e-pasts: manjung_4 (at) yahoo.com

paldies visiem jūsu palīdzību ..

izmantot mikroC kompilators un redzēt savu piemēru saskarsme SD kartes, piemēram, ir shematisks pārāk

bet man ir nepieciešams kods montāžas valodā ..... man bija aplūkot daudzās vietās, bet nav avota kodu, ko piemēro montāža valodu, lai saskarne ar PIC,

man ir nepieciešams, lai saglabātu to. txt formātā ..

Tās nav tik viegli Bro saskarnes SD kartē, izmantojot montāžas ja u ir libraries.The kods būtu milzīgs milzīgs n milzīgs.
Mēģiniet mikroshēmu pieteikumu piezīmes un citus materiālus, var būt gatavi kodu, izmantojot montāžas tur.
Cits risinājums ir izmantot mikroC kompilatoru, kods jūsu programma c, tas dos u pulcēšanās kodu arī

oh ... nav brīnums, nav neviena, izmantojot montāžas valodu plānošanas sd karti ...

Es tikai gribu zināt, vai es varu jaukt c un montāžas valodu?

jā jūs varat, izmantojot _asm komandu savā C kodu, _asm kods pēc būs montāžas koduPievienots pēc 1 stundas 16 minūtes:Izmēģiniet šo
http://www.robs-projects.com/mp3proj/software_fat32.html

M. engr.waqas ..... Paldies ļoti daudz informācijas .. ja es varu jaukt c un montāžas valodu ...... es varu atrisināt šo problēmu ...

pēc tā, kā ... jūs varat parādīt man piemērs kodu, kas ir _asm?
lūdzu ... es tiešām to vajag ... thanks so much

par spēkā neesošu galvenais ()
(
char fails [] = "text.txt";
__asm
(
mov ah, 3DH
mov al, 0
lea DX, failu
int 21h
)
)

es varu zināt, vai šis kods ir c vērā montāža

vai montāža uz c?

paldies ....

Just gatavo projektu, izmantojot USB Flash Drive un FTDI VDRIVE2, tas bija pārsteidzoši nesāpīga!VDRIVE2 pakete bija mazāka par $ 35.

Quote:VDRIVE2, iespējams, ir vienkāršākais risinājums pievienojot USB Flash Drive saskarni ar esošajiem produktiem.
Tikai četras signāla līniju plus 5V piegāde un zemes ir jābūt savienots.
Izmantojot Vinculum VDAP firmware VNC1L's I / O saskarni, var izvēlēties starp sērijas UART vai SPI, izmantojot borta džemperis pins.
Ne tikai VDrive2 ideāls novērtēšanai un VNC1L dizaina attīstībā, bet arī veikls kameras un pievilcīgs daudzuma atlaidi struktūra padara šo moduli piemērotas iekļaušanai galaprodukta dizainu.
VDrive2 ir ideāla komerciāliem produktiem, piemēram, vietējām precēm, kas top kaste, uc, kā arī rūpniecības produkti, piemēram, datu glabātāji, programmatūra uzlabojami produktus uc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back