Rakstiet atļauju uz Linux

S

safwatonline

Guest
hello,
i uzstādīts manu FAT32 diskus uz Linux Fedora Core 3, i uzstādīt tos mapi sauc / citas-diski
Es varu izlasīt tos naudas sodu no lietotāja kontu un no saknes, bet es gribu rakstīt par tām no Linux, es nevaru to izdarīt no lietotāja, kā es dont ir atļauja rakstīt, es centos dot šo atļauju manā lietotāja kontā no saknes, bet kad es pārbaudiet lodziņā atļaujas, tā dont vēlas pārbaudīt!, Shouldn't saknes var darīt, arī es pievienot manu kontu "lietotājs", lai gan saknes grupai un ADM grupa "Es domāju, tas var būt administrators"
bet problēma ir tā, ka rakstīšanas atļaujām tiek sniegta tto Īpašnieks tikai, kas ir root,
jebkuru ideju, kā noteikt šo?
thnx,
a.safwat

Man bija tā pati problēma .... es redzēsit ko es var atrast jums.

Izmēģināt šo vienu ... nebija izlasīt visu.
Kods:

http://www.linuxforums.org/forum/debian-linux-help/58112-how-do-i-change-permissions-hard-disk.html?highlight=fat32

tikai izmantot šo komandu chmod -777 un direktoriju u vēlamies sniegt piekļuvi .... pārbaudītu cilvēku chmod pilnīgu info ......

Var būt jūs mēģināt pieteikties par su, lai jūs varētu piekļūt un rakstīt daži direktorijā.

Vai esat mēģinājuši nosakot atļaujas mount direktorija (piemēram, / mnt/fat32)?.
Arī pārbaudīt, ja jūs norādīta / etc / fstab ar opciju "lietotājs".

Jūs nevarat iestatīt atļaujas, failus iekšā FAT32 disku.

Vai esat pārliecināts, ka tas nebija NTFS failu sistēmu?

Sveiki
Jums ir tiesības noklikšķiniet uz jūsu ikonas un izvēlieties permisson un pēc tam noklikšķiniet rakstīt atzīmēt to, tad jūsu programma būs rakstāms.
bye

file

Mēģiniet folloing ar / etc / fstab
failā
Kods:

/ Dev/hda2 / mnt / C_Drive VFAT rw 0 2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back