raj 50ohms ir simulācijas

K

kbmanick

Guest
Hi,
kad man CPW antena struktūras simulāciju i got returnloss kā-45dB.bet, ja mēs aprēķināt char.pretestība, izmantojot bāzes CPW formulas tas liecina, 64 omi.es saskarties ar problēmu, kad es iet uz ražošanas?

ar pateicību,

kbmani

Hi, Kbmani:

Tā var vai nevar.Protams, ja jūs savienot jūsu CPW ar 50 omu līnijas, tur var būt dažas atšķirības atgriešanās zaudējumu.Atšķirība ir mazs normāli.Tomēr tas neizslēdz iespēju ar lielāku starpību.

Man iesakām optimizēt zc jūsu barības līniju antenu izstrādātas Zin, ja jūs gatavojas savienot antenu barību tīklu ar zc = Zin.Tādā veidā tas tiks samazināts zaudējumu accuacy sakarā ar nenoteiktību savienojumu.

Sveicieni,

hi Jian,

Paldies par ur tūlītēju atbildi.simulācijas mēs dodam 50 omu viļņu ostā tikai labi.bet returnloss, ja mēs-45dB, tad nebūs problēma?man remodify manu ķēde ar 50 omu pretestību.?Es domāju platums un garums būtu jāpielāgo?ar pateicību,

kbmaniPievienots pēc 9 minūtēm:hi Jian,
ja es mainītu metāla biezums char pretestība nāk tieši 50 Omi.ir metāla biezums spēlē galveno lomu iezemētām CPW?ar pateicību,

kbmani

Hi, kbmanick:

Ja jūs izmantojat 50 omi normalizēta paplašināšanu ostas, lai atrisinātu savu antenu, un jūs saņemsiet atpakaļ zaudējumu -45 dB, tas nozīmē, ka jūsu antena ir ļoti labi saskaņota ar 50 omu.

(1) Ja jums pievienot papildu rindas vienā šķērsgriezumā (zc = 50 omi), atgriešanās zudums nedrīkst mainīt teorētiski.Praktiski pieteikumus, atgriešanās zudums mainīsies ļoti maz.Iepriekš tas ir taisnība attiecībā uz citiem omu, ja jūs atbilst Zin un zc.

(2) Ja pievienojat saņemt papildus līnija dažādu šķērsgriezumu, bet tajā pašā zc, atgriešanās zudums var mainīt, jo sadaļu pārtraukumus savienojumu sakarā ar starpību pārrobežu.Parasti, izmaiņas ir nelielas.(3) Ja jūs izmantojat 64 omi zc pie barības antenu un jūs saņemsiet atpakaļ zudumu -45 dB (normalizējot līdz 50 omi), un jūs pievienojiet 50 omi barošanas vadā uz to, būs dažas izmaiņas jo atgriešanās zaudējumu too.Atkal, tas ir saistīts ar sadaļu pārtraukumus conneciton sakarā ar starpību pārrobežu.Pārmaiņas var būt maza, ja vien īpašos gadījumos.

Ko es ieteiktu jums jādara, ir šādi:

(1) Tu pirmais optimizēt jūsu barības līniju līdz 50 omu.
(2) Jūs pilnveidot savu antnena uz Zin = 50 omu, izmantojot šo barību līniju.

Tādā veidā, jūs varat saglabāt labākos precizitāti.Jums vajadzētu mēģināt izmantot barību saskaņā ar zc = Zin un Zin ir ievade pretestība no antena jūs vēlaties.

Sveicieni.

Ievērotas Godātais kungs,

ir kopums iespēju .--- 50 omi par viļņiem --- ja es varu izmantot, ka es nevarētu dot negatīvu ostā.ar pateicību,

kbmani.

Hi, Kbmanick:

Tā ir vecā stila ostā īsteno IE3D.Plese nevienam tIzmantot to.Labākais ir Advanced Exension ostā.Tā ir jaunākā shēmu un tas strādā lieliski pēdējos pāris gadus.

Best regards,

hi Jian,

parasti PRT ir normalizēta līdz 50 omu tiesības?Tad es domāju, ka tur nebūs nekādas problēmas.dod savu atgriezenisko saiti.

Hi, kbmanick:

Jā.Parasti katrs pagarinājums ostu normalizēt 50 omu jāsniedz jums labus rezultātus.Tomēr katra shēma ir īstenota atšķirīgi.Tā var dot nedaudz atšķirīgi rezultāti daži vidu (augstas vai zemas frekvences).Par vilnis shēmu, tas ir, izmantojot vilnis jēdziens.Tas parasti ir labi biežāk.Tomēr tas var būt ļoti stabili zemā frekvencē.Arī, ļoti zudumiem pārvades līnijām, kā, piemēram RFIC, viļņvada heory nevar precīzi (Lūdzu papildinājums par rokasgrāmatas komplekss zc no IE3D lietotājs).vilnis shēma nav arī tik labi, kā Advanced Exension shēmas IE3D.

Par IE3D ir divi vairākas papildu shēmām (Advanced pagarināšana un pagarināšana uz MMIC).Abas no tām ir ļoti elastīga.Tomēr īstenošanas termiņa pagarināšana par MMIC shēmas vai 1. būs degradējas pie augstas frekvences, ja dispersija ir augsta.Izvērstā pagarināšana sistēma ir jaunākais papildinājums pirms dažiem gadiem.Ir dod lieliskus rezultātus no zemas līdz augstas frekvences.Abas shēmas, izmantojot spriegumu un strāvu.Vienīgā atšķirība ir tajā, kā mēs aprēķināt spriegumu, kas var atšķirties ar augstu frekvenci izkliedētu sistēmām.Shēmu, kas īstenota uz Advanced Extension shēma dod labākus rezultātus no mūsu pieredzes pēdējo pāris gadu laikā.

Best regards,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back