Rainbow

T

Tinamuline

Guest
Es esmu tikai jautājums, ka mēs varam redzēt pilnu loku varavīksne debesīs.Ja jūs zināt atbildi, lūdzu, pasakiet man.Paldies, ka palīdzējāt.

Tinamuline,
Skatīt h ** p: / / eo.ucar.edu / Rainbows /.Atsauces rakstu Scientific American ir ļoti labs.
Sveicieni,
Kral

Dažas dumjš idejas ...

Ja es stāvēt ārpus uz saulains pēcpusdienā, un izmantot dārza šļūtene ar izsmidzināto daļiņu miglā, gaisā, es redzu pilnu apli varavīksnes pretī sauli.Tomēr tikai daļa no šīs varavīksnes ir virs horizonta, pārējais ir uz leju netālu kājām.Es iztēlojos tādas pašas tiesiskās sekas varētu rasties, ja man bija uz malas Canyon ar mani Saule aiz un lietus nonākšanu kanjons.Tomēr apakšējā daļa aplis ir zem horzon, nav īsti "debesīs".

Es varu pārvietot dārza šļūtenes apkārtraksts varavīksnes pilnībā debesis organizējot liels spogulis, lai atspoguļotu saules gaismu uz augšu uz ūdens pilieni.

Es domāju, ka tas arī ir iespējams buru laivu vidū klusums ezers, kas atspoguļo saules gaismu uz augšu uz kuriem lietus.Tomēr saules stari atspoguļojas ūdenī ir relatīvi tuvās tik varavīksnes var būt grūti saskatīt.

nē ..u nevar redzēt visu loku varavīksnes debesīs ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back