Radot savstarpēju Induktors ar LTSpice un Eagle?

E

essedra

Guest
Hi folks. Es esmu iesācējs LTSpice un Eagle lietotājam. Man vajag, lai radītu savstarpēju induktors, izmantojot LTSpice un Eagle. Shēmas es plānoju veidot ir šeit:
Tina.jpg
, kuru es izstrādāts, izmantojot TINA 7 TI. Es mēģināju veidot pašu shēma Eagle LTSpice bet es nevarēju izveidot savstarpējas induktors:
Eagle.jpg
(Eagle)
LTSpice.jpg
(LTSpice) Vai kāds guide man, kā izveidot šo savstarpējo induktors jo LTSpice & Ērglis? Savstarpējās induktors vērtības ir šādas: L2 = 10mH L1 = 2.5mH N1 = 5 N2 = 10 k = 0,8 Liels paldies jau iepriekš!

Mijindukciju nosaka, novietojot K paziņojumu shematisks, skatiet LTSpice palīdzības failu, lai uzzinātu. Es nezinu, ko tu domā ar izveidojot saistīto induktori in Eagle, shematisks redaktors nav zināmi sastāvdaļu īpašības. Cik jūs izmantojat Ērglis uz priekšu galā Simulator, konsultējieties simulators rokasgrāmatu. Jūsu ķēde ir bezjēdzīgi, kā parādīts.

Es neteicu kopā induktors, es teicu savstarpēju induktors. Problēma ir tā, es nezinu, kā izveidot šo "K" paziņojumu LTSpice. Esmu noskatījos dažas Youtube video LTSpice simulācijas bet tie neder ne. Tas ir LED vadītājs shēmu un tā faktiski darbojas. Es varētu būt izstrādātas to ar kļūdām, jo es esmu jauns uz šiem veida programmām. Es varu sūtīt jums ķēdes, ka es ieskicēts uz papīra.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 10:40 --------- - Previous post bija 10:36 ----------</span></span>
savstarpēju induktors simbolizē ferīta toroidālo kodols.

Kopā induktors ir tāda, kur ir mijindukciju starp diviem induktori. Es neizmantojiet LTspice, bet jūs pievienot Spice direktīvām no izvēlnes - "Pievienot | Spice direktīva" vai hit burtu S. Tad pievienojiet savstarpējās savienošanas vēlaties, piemēram, 0,8 k1 l1 L2 ar PCB izkārtojums paketi jums ir nepieciešams izveidot detaļas ar pareizo nospiedumu un simbolu, kas izskatās kā to, ko jūs vēlaties, lai izskatās. PCB izkārtojums pakete neko nezina par to, kas tas īsti ir. Ir apskatīt kādā no Eagle induktors bibliotēkām piemērus, kā tas tiek darīts, piemēram, indukcijas spoles, neosid.lbr vai inductors.lbr Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Post pievienotā 08:51 ---------- Previous post bija 08:50 ----------</span></span>
Starp citu, jums trūkst krustojumos Jūsu Eagle shematisks, kur vadi pievienoties - tie neparādīsies kā savā starpā saistīti, kad dodaties lai izkārtotu PCB. Palaist kļūda pārbaude no shematisks, un tas jums pateiks visu, piemēram, ka problēmas. Keith.

es neteicu kopā induktors, es teicu savstarpēju induktors.
Jā es zinu. Es gribētu pareizais termins, jo mijindukciju faktiski ir īpašumu kopā induktori .
Problēma ir tā, es nezinu, kā izveidot šo "K" paziņojumu LTSpice. Esmu noskatījos dažas Youtube video LTSpice simulācijas bet tie neder ne.
Es nezinu, kā pamācoša šīs Youtube video ir. Man ieteica LTSpice palīdzību, kurā ir precīzas instrukcijas, kā lietot K paziņojumu. K sintakse ir kopīga SPICE funkciju, lai jūs atradīsiet vairāk informācijas kopumā SPICE literatūrā, lai gan es domāju, ka LTSpice palīdzība ir diezgan noderīga.
I neizmantojiet LTspice, bet jūs pievienot Spice direktīvām no izvēlnes - "Pievienot | Spice direktīva" vai hit burtu S. Tad pievienojiet savstarpējās savienošanas vēlaties, piemēram, k1 l1 L2 0,8
Tieši tā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back