radot nA par aizspriedumiem strāvu?

A

amic

Guest
Man nepieciešams, lai radītu 30 nA neobjektivitātes pašreizējās no I ref pieejamību 10uA, kuru ir grūti balstās uz vienkāršu esošo spoguli metodes. Kādi ieteikumi?

[Quote = rfsystem] Vai tev ir NPNs avaible [/quote] Ne tikai MOSFETs ...? 0.18um CMOS

Hello there, lai šāda prasība widlar spogulis ir noderīga. Es domāju u ir ckt kas sniedz dažas volts (vārtu sprieguma, ko varētu izmantot, lai kopētu papildu) corresp. līdz 30 uA kādu W / L. . Izmantojiet aprēķina R avotā atspoguļo mosfet, un izmantot pieejamās vārtu sprieguma. Hopefullly u saņems. Atsaucas WIDLAR strāvas avotu.

[Quote = AMIC] I nepieciešams, lai radītu 30 nA neobjektivitātes pašreizējās no I ref pieejamību 10uA, kuru ir grūti balstās uz vienkāršu esošo spoguli metodes. Kādi ieteikumi ???[/quote] Tas liktu jums izpildīt divus jautājumus. 1) pašreizējās spogulis attiecība ir diezgan liela, no 10uA līdz 30nA. 2) ierīcei lielumu būtu jāņem aprūpi nenāks subthreshold reģionā, tāpēc jums ir palielināt savu kanālu garums. Ja es būtu tu, es dos precīzu pašreizējās spogulis, spogulis 10uA uz 500nA. Tad 500nA uz 30nA. Kanāls legnth jums var būt nepieciešams to lielāks nekā 20um, pat 40um. Jūs varat cascode ierīci, ja modelis neļauj jums to darīt.

Es domāju, ka jums vajadzētu kaskādes ierīci, lai iegūtu lielu garums tranzistors, lai palielinātu jūsu tranzistors pašreizējā blīvums izvelciet to subthreshold reģionā. Normāls garums diode saistīti tranzistors ar Id tikai apmēram vairākas NA strādā Triode līdzīgi reģions, nevis piesātinājuma reģionā. Tas būs lieli GDS, un liela tekošo izmaiņu dēļ vds izmaiņām.

Es uzskatu, ka tas papīrs atbilst Jūsu prasībām: EMC Galeano, CGMontoro, MCSchneider, "2-nW 1,1-V Self neobjektīvus pašreizējā atsauces in CMOS tehnoloģija", IEEE Darījumi shēmām un sistēmas-II: Express Biksītes, vol.52, nav. 2, 2005, pp 61-65. Rgds

Vai kāds augšupielādēt, ka papīra iepriekš? thank you so much! Regards

Čau Varat izmantot asums Current Avots radot straumes nA. Dizains ir dots Gray, Hurst, Lewis, Meyer grāmatu .. chk it out BR Vabzter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back